Fotoğrafçılık Forumları
Buzdolabı Alım Sorunsalı
Dün ikindi vakitlerinde bizim evdeki buzdolabı rahmetli olmuş. Hık mık etmiş gitmiş.
Şimdi yeni bir buzdolabı almak icap ediyor.
En az sorunsal çıkaracak en dayanıklı buzdolabı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Pazarbey bir daha görüşmeyelim. Seninle görüştüğümden beri bütüm işlerim ters gidiyor. Sorunsal üstüne sorunsal çıkıyor.
Olsun bak genede ilk yardımına ben yetişiyorum anadınmı. Hem ben senin hatırına geldim eskişehere. Yoğsam gelmicektim valla.
Neyse efendim. Yerli üretim alma.
Alamanların Liebherr diye bir markası var. Ondan al bi kere al. SAmsung ve LG alma.
Samsung ve LG hayatta almam zaten.
Ariston'un siyah güzel bir buzdolabı vardı o olabilir veya Boş alabilirim diye düşündüydüm. Çamaşır makinası boş ve nazar değmesin 10 seneden fazla oldu tıkır tıkır çalışıyor.
O dediğin makinayı nerden bulcaz kim satıyorki. Birde teknik servisi neyim nasılki?
Bende ekim ayındaki FDT Kütahya gesizine gelirim ödeşiriz.
Bilemm ara bul internetten. BUnlar bozulmaz emmi kolay kolay. Bi kere alırsın. Boş var benim aldığımdan beri tamir ettirmekteyiz buz dolabını. En son kapak değiştirdim. Şİmdi iyi.
MİELE alabilirsin. Oda süperdir. TErs kapaklı olanlardan al..Valide eğilmek zorunda kalmasın.
Liebherr milenin buzdolaplarınıda yaparmış. Kayınperedrde 40 yıyyılk miele çamaşır makinası var hiç bozulmadı. Süper sessiz zati.
Ariston alma. Aldığım tüm aristonları garantisi bitince atmak zorunda kaldım.
Pazarbey elektrolüks ve vayt vestinghausa ne dersin.
Bilenen markaları al. Arçelik beko falan.
Bu arçelik beko ayrımına aklım ermez nihayetinde ikisinde beko üretiyor. Sadece etiket farklı.
he aynısı. onlardan birini al. Profiloda olur. İki kapatlı olanlardan. Yan kapaklı.
Tunceli de beleş...
Elektrolüksü iyi değerlendirin, Hata.. (alışveriş yaparken nikinizi unutursanız iyi olur :D ) elektro vörld gibi biyerde gördüğümü hatırlıyorum.. dondurucusu alta yerleşmiş galvaniz sac rengine hiç boya sürülmemiş bi modeli vardı, ben onu çok tuttuydum..
İlgili olabilecek konular
-
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:36 prodersler
056320 Şub. 2023, 23:36
prodersler -
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:34 prodersler
051520 Şub. 2023, 23:34
prodersler -
Gazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak
20 Şub. 2023, 23:29 prodersler