Fotoğrafçılık Forumları
Bu Topiği Kimse Okumasın
Bu topik başı boşluğuna artık bir son verilsin.Fotografya ve hocha..
Not:Elinde oklava sallayan similey lazım..Tam burası yeri
Teşbih sanatı mı diyorlar ne diyeolarsa onu yapıyoruz herhalde.kızım sana diyorum ama gelinim sen işiti biliyon. ya da hani "gülmekten öldüm" sözünü.İşte o hesap.
Sevgili liebser hoşgeldin dostum..Sizlerle bu site aslında daha güzel..Sizler de iyi ki varsınız.Keşke hocha da gıcık olmasaydı iyi olacaktı ya neyse.Yine de meslaktaşız [>:D
o artık terfi etmiş hocaham baksana korsan gibi görünüyo afyon korsanı
ben okumadım
neden oklumadın yoksa okuma yazma yokmu..olsun ayıp degil nediyymm bende ilk okula başlamadan bilmiyordum okumayıda yazmayıda.hep bu fotografcılıga başladımda ondan oldu..
yok lazut abi okuma demişya ona itimaden..
nede olsa hocamız sayılır
eeeee ben bi arkadaşa bakmıştım o da burdaymış liebster nolacak şimdi okumayalımmı topigi.
lazut hocam sen ülke kurmuşsun ama yakında ana haber bültenlerinde adın bö...ü başı diye geçerse şaşırma sonra pişman olup böldügünüz yerleri tekrar bizim ülkeye katmaya çalışırsanız kabul etmeyiz. illede başınıza vurup geri almamız lazım deriz. unutma.
aha oklavayıda almış elime kacınnnnnnnnnnn canını seven kacsın batuhan abi nediym bak daha gencsin önden sen kac...
Nedimy gözüm iyi etmişsin okumamamakla ama şu imzana takıldı benim gözüm..yani vaftiz edilmeyenlere lanet yağdıranlara lanet yağdırdığım için bana sen lanet olsun mu demek istiyorsun.. Şunu bi izah et bakalım..
Not:Savuşturma taktikleri-1
aklısıra tınlamıyor yarın sizi denize dökelimde görün bakalım.ahada kaçmayın geliyoruz.
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
020215 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065516 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
Kırşehir Deki Fotoğrafçılar Buraya...
27 Ağu. 2009, 14:21 yakamoz40
5475726 Eyl. 2022, 00:54
samen383862 -
Google Chrome Yer İşaretleri Çubuğu Gizleme Göster
02 Haz. 2022, 18:34 prodersler
0140902 Haz. 2022, 18:34
prodersler -