Fotoğrafçılık Forumları
Bu Topiği Kimse Okumasın
Bu topik başı boşluğuna artık bir son verilsin.Fotografya ve hocha..
Not:Elinde oklava sallayan similey lazım..Tam burası yeri
Fikret beyi göreve çağırıyorum.Hatta emniyet güçlerini. Rokomet, axar, hele hele de seyyah- garibim çok çekti zaten bu hayyatta- eş feş oldular.Sağa sola zarar vereceklerinden korkuyorum.Lütfen, orduyu emniyeti, Fikret beyi,Sezeri,Tayyipi, Foksu,ADD, ve bütün sivil toplum kuruluşlarını acilen göreve davet ediyorum..
Seyyah hamsi cumhuriyetini biz kurduk ta sen beğenmiyorsun.TYuh yani be dostumDaha ne istiyon ki burda bol bol hamsi var..
YA HOCAM AXAK DEİL YA CYAXAR BEEEEEEE .TEKER TEKER GELİNNN.BAK BENDE SENİN İSMİN YANLIŞ YAZARIM HE
yanlışlıkla okudum pardon hemen cıkıyorum
Yaa etme acemkızı, koskoca başlık attık demi OKUMAYIN diye..neyse zaten acemikız demişsin adına..Hoş gördük bakalım..
Hochaa nasılmış topik açmak, nasılmış reyting meyting..
adama bak ya kardeşim müddet sonra siteye yeni gelmiş numarası yapar yine tanışmak isterse şaşırmayın.sinopistan kurmuşmuş bayragıda denizden sıçrayan balinaymış.
okumasın demişsin ama kimse dinlememiş ben bi arkadaşa bakıp çıkacam
ben geldim buradayım ....aga nereye gittin yaa...
Tamam ama önce vizeni göreyim batuhan.şu an itibari ile bağımsızlığımızı ilan ettik haberiniz ola..ordumuz bile hazır. Baş kumandanı da Ordinasyus Nazım Hikmet BABA..Dikkkkaaaaattt komutan sağda...
bu arada topigi okumadım sen varsın diye direk daldım lazut hocam...yeterki siteden sen eksik olma....
lazut hocam,
sen neyle övünüyosun
kimse seni dinlemiyo işte. senin dediğini yapmıyo, okuyo işte.
bunun neresiyle övünüyosun ki
aramızda korsanlar girmişde sitenin haberi yok...vaybe hocha demek korsanmış heee ....afyon korsanı..
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
020215 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065516 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
Kırşehir Deki Fotoğrafçılar Buraya...
27 Ağu. 2009, 14:21 yakamoz40
5475726 Eyl. 2022, 00:54
samen383862 -
Google Chrome Yer İşaretleri Çubuğu Gizleme Göster
02 Haz. 2022, 18:34 prodersler
0140902 Haz. 2022, 18:34
prodersler -