scrt_grdn
scrt_grdn (üye)
Bursa / Amatör

Bölücülük Değil De Ne?

Bu ülkede 3 değerli unsurla oynanmasına tahammül edemiyorum.
1_ Atatürkçülük gibi eşsiz bir mirası siyasal rant haline dönüştürenler,
2_ Milliyetçilik kavramını kendi çıkarları uğruna kullanmaya çalışanlar,
3_ inançları siyasete malzeme yapanlar...

Yurdumun insanları bu unsurlarla ilgili her hangi birisi ile çıkanlar karşısında , boş bir zihniyetle hemen dolduruşa gelip bölücülüğü tetikliyor.
hepizimiz bu ülkede yaşıyoruz,..
baş örtüsüyle, laiklikle, Atatürkçülükle, demokrasi naralarıyla ortalığı karıştırarak herkes kendi menfaatlerini uygulamaya çalışıyor ve bunları yaparkende Türkiye'nin yıpranacağını hesaba bile katmıyor. Halbuki biraz gözlerimizi açıp hemen dolduruşa gelmesek...
Atatürkçülüğü , demokrasiyi kimlerden öğrenecek hale geldik...Kuru sözlerle değil, bilerek yaşamak gerek Atatürkçülüğü, demokrasiyi, özgürlüğü, inançllarımızı...
Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız, Bizi bölmeye çalışanlara karşı uyanmak gerek.

Tarih: 2 Mayıs 2007, 18:56 - İp: 88.***.**2.101
scrt_grdn
scrt_grdn (üye)
Bursa / Amatör

herkes kendi derdinde , medyada malzeme peşinde maalesef...

Tarih: 4 Mayıs 2007, 21:39 - İp: 88.***.**0.227
kurdistan
kurdistan (üye)
İçel / Amatör

selamlar
evet sana kismen katiliyorum fakat eksik dile getirmissin sen hangi demokrasiden bahs ediyorsun turkiyede 20 milyon kurt var bir tek televizyonlari yok acmak istiyorlar devlet birakmiyor bu mu demokrasi sana soyluyorum gel ulkenin sorunlarini masaya yatiralim ve konusalim layikligida dinide ve miletciligide tartisalim tabiki kurt sorunuda tartisalim adresim. [email protected]
seamlar bekliyorum

Tarih: 17 Mayıs 2007, 22:10 - İp: 82.***.**4.188
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Türkiye de 20 milyon kürt olduğu palavradır. 30 milyondu bir aralar hayrola mevsim sonu indirimi falanmı oldu.

Tarih: 17 Mayıs 2007, 22:27 - İp: 85.***.**6.248
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

işsizliğin her sene düştüğü gibi onlarında oranı düşüo demekki.

Tarih: 18 Mayıs 2007, 09:03 - İp: 85.***.**0.74