scrt_grdn
scrt_grdn (üye)
Bursa / Amatör

Bölücülük Değil de Ne?

Bu ülkede 3 değerli unsurla oynanmasına tahammül edemiyorum.
1_ Atatürkçülük gibi eşsiz bir mirası siyasal rant haline dönüştürenler,
2_ Milliyetçilik kavramını kendi çıkarları uğruna kullanmaya çalışanlar,
3_ inançları siyasete malzeme yapanlar...

Yurdumun insanları bu unsurlarla ilgili her hangi birisi ile çıkanlar karşısında , boş bir zihniyetle hemen dolduruşa gelip bölücülüğü tetikliyor.
hepizimiz bu ülkede yaşıyoruz,..
baş örtüsüyle, laiklikle, Atatürkçülükle, demokrasi naralarıyla ortalığı karıştırarak herkes kendi menfaatlerini uygulamaya çalışıyor ve bunları yaparkende Türkiye'nin yıpranacağını hesaba bile katmıyor. Halbuki biraz gözlerimizi açıp hemen dolduruşa gelmesek...
Atatürkçülüğü , demokrasiyi kimlerden öğrenecek hale geldik...Kuru sözlerle değil, bilerek yaşamak gerek Atatürkçülüğü, demokrasiyi, özgürlüğü, inançllarımızı...
Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız, Bizi bölmeye çalışanlara karşı uyanmak gerek.

Tarih: 2 Mayıs 2007, 18:56 - İp: 88.***.**2.101
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Alkışlıyorum. Bakıyorum hacıbektaş şenliklerine ne kadar solcu ne kadar mason varsa dolmuş. Ayıp ayıp din üzerinden bu kadar açık siyaset yapılırmı. Alevi vatandaşlarımızın dini inançlarını sömürüyorlar.
Tekrar alkışlıyorum.

Tarih: 2 Mayıs 2007, 19:03 - İp: 88.***.**2.163
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

dini inançlara sözde değil, özde saygı!

Tarih: 2 Mayıs 2007, 20:06 - İp: 85.***.**8.131
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

6vesikalık=5ytl

Tarih: 2 Mayıs 2007, 20:08 - İp: 88.***.**6.172
mehmet06
mehmet06 (üye)
Ankara / Amatör

bazı hukukçuların kimlerin avukatlığını yaptığını bütün forumlarda görüyoruz.küçük beyinlerle büyük oyunlar anlaşılamıyor.bu ülkede taşları yerinden oynattığımızda birdaha yerine koyamayabiliriz.biz tam demokrasiyi içine sindirecek bir ülke değiliz. 16 daireli bir apartmanda bile halkımız demokrat davranamıyor.bir çok belediye sadece kendi yandaşalarına demokratik davranıyor.siz bu ülkede tam demokrasi oyununun kimlere yaradığını düşünün ve öyle bu figürleri kullanın.hiç bir zaman abd ve avrupa birlği Türkiye'nin çıkarlarına olan şeylere yanaşmaz şu dönem maaşallah demokrasi konusunda tam destek veriyorlar o demokrasininde onlara YOL,SU,ELEKTRİK olarak döneceğini bildiklerindendir.ülke sorunlarından habersiz bir yeni nesilde var nasılsa geyik muhabbetini seven. bundan iyisi şamda kayisi derler ya.vay halimize böyle giderse!

Tarih: 3 Mayıs 2007, 08:36 - İp: 88.***.**2.226
scrt_grdn
scrt_grdn (üye)
Bursa / Amatör

madem hiçbir şey bilmiyoruz o zaman keşke sessiz kalmayı öğrensek...

Tarih: 3 Mayıs 2007, 11:12 - İp: 88.***.**4.35
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

türk halkı hiç bi zaman demokratik bi yaşamı benimseyemez.ama sölediklerine çok çok çok katılıorum çok haklısın!herkes menfaati için bi ideolojiyi benimsemiş onun etrafında dönüp duruolar bu da siyasetin ve politikanın kötü yüzü olsa gerek.

Tarih: 3 Mayıs 2007, 12:01 - İp: 88.***.**2.0
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

scrt_grdn Tüm mesele bu işte.Ne kadar güzel söyledin.Bu tür düşüncede olanlar bu ülkenin aydınlık geleceğinin gerçek mimarları olmalıdırlar.Lütfen yılmayalım..

Tarih: 3 Mayıs 2007, 21:26 - İp: 88.***.**1.246
scrt_grdn
scrt_grdn (üye)
Bursa / Amatör

bu son gunlerde olanlardan sonra artık bu kullanulmışlığa tahammul edemez hale geldim. haberlere bile bakmak gelmiyor içimden. aynı oyunlar sureklı donuyor...

Tarih: 3 Mayıs 2007, 21:55 - İp: 88.***.**7.227
ali suat
ali suat (üye)
İstanbul / Amatör

Genel olarak Düşüncelerine katılıyorum. Ben 4 yıldır doğru dürüst tv izlemiyorum.. Birde şu medya düzelebilse Herşey daha iyi olacak ama.. neredeeeeee o günler..

Tarih: 4 Mayıs 2007, 21:25 - İp: 88.***.**7.118
scrt_grdn
scrt_grdn (üye)
Bursa / Amatör

herkes kendi derdinde , medyada malzeme peşinde maalesef...

Tarih: 4 Mayıs 2007, 21:37 - İp: 88.***.**0.227