Fotoğrafçılık Forumları
Askerlik Sorunsalı
Emmiler ben aralıkta kısmetse 337.dönemde yolcuyum. Kısa yada yedek subay artık kısmet.. Ancak askerlik benim için tam bir bilinmez , tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum . Ne götürülür giderken,ne götürülmez? ne yapılır ne yapılmaz? mesela eşyaların "yer değiştirmesi" çok oluyomuş ona ne önlem alınır? teslim olmadan önceki sınavda sorular çözülür mü çözülmez mi? dil sertifikası vs. verilir mi verilirse işe yarar mı yoksa başa bela mı olur? aydınlatın beni lütfen
bahattin emmi bende onu bekliyorum işte, tektip gelmeden gideyim. bütçe görüşmeleri var, bayram var , b.arınç yılbaşı lafları vs. etti ama kanımca seçimi bulur bu. bana değmeyen yılan bin yaşasın da demiyorum tabi kimseye böyle adaletsizlik yapılmamalı.
git yap biran önce kurtul sonuçta makina mühendisisin önünde en büyük engel eğer şuan çalışıyosan askere gider iken tazminatınıda alırsın. Hem iş hayatında zammı iş değiştirirken alırsın diye bir söz var. Asker dönüşü yeni iş yeni maaş demek git biran önce yap kurtul bu yükten. Yüksek yapmaktan bahsediyosun bence yap ben yapamadım içimde kaldı(okulu zor bitirdimde gözüm yemedi tekrar okumaya)
bahattin emmi, çalışmıyorum iş bulamadım askerliğim yok diye. Hem ben haziranda bitirdim daha . Yüksek illa ki yapacam emmi. Kaçarı yok otomotif mühendizi olacam.
senide beklemiyonmu eve emmi. alındım bak emmi.
alındım ben de ... gitmiyom istanbul a...
bu arada Tayyip seçimden sonra kısa dönem askerliği 3 aya indirecekmiş... tatil gibi bir şey olur böyle olursa
Bi de oy vermiyosun ona..
fuji emmi şimdi de 8-12 ay diyolar iyice dansöz olduk kıvıra kıvıra.
seçime kadar çok şey duyarız ... zira artık her konu potansiyel oy devşirme alanı... ben aralıkta gidiyorum askere... süresi önemli değil , yapar geliriz allahın izniyle...
lazut emmi, ben karayollarında hız sınırı 110 a çıksın oyum tayyibe dedim ve çıkmış sanırım... sözüm söz... erkek adamım ben, sözümden dönmem...
ama çıkmamışsa hala, vermem
oyunu 20 km ye sat bakam.
ne yapim benim kömürlü galüferli evim yok
İlgili olabilecek konular
-
Askerlik Asal Yoklaması Başvurusu E Devlet Üzerind
10 Oca. 2021, 20:37 prodersler
0130210 Oca. 2021, 20:37
prodersler -
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0214529 Eki. 2014, 18:33