Fotoğrafçılık Forumları
Askerlik Sorunsalı
Emmiler ben aralıkta kısmetse 337.dönemde yolcuyum. Kısa yada yedek subay artık kısmet.. Ancak askerlik benim için tam bir bilinmez , tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum . Ne götürülür giderken,ne götürülmez? ne yapılır ne yapılmaz? mesela eşyaların "yer değiştirmesi" çok oluyomuş ona ne önlem alınır? teslim olmadan önceki sınavda sorular çözülür mü çözülmez mi? dil sertifikası vs. verilir mi verilirse işe yarar mı yoksa başa bela mı olur? aydınlatın beni lütfen
aralıkta kısmetse 337.dönemde yolcuyum
anca gidersin
valla ben vermiştim gerçi bi halta yaramadı 5 ay boyunca kazan dairesinde gannefer temizledük pazar emmi mukabili
remi
umarım bende bi yerler temizlerim de kısa giderim
oy oy oy oyyyy
emmi şunu unutma ama, askerde kralıda askerdir. orda ancak alt devrelerin geldiğinde rahat edersin. oda olmazda işte kötünün iyisi diyelim buna
takma kafana yaw kaptır gitsin. tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın üstad
zaten seni orda epey bi yontarlar. fikir ve dünya görüşü bakımından yani
yatıp kalkıp dua ediyom iyikide gitmişim diye. sivildeyken çok çalışıyordum orda rahat ettim valla
valla bende sivilde çalıştığımın 2 katı orda çalıştım. gerçi kendi işimi yaptım emme askerlik be ya yarı açık ceza evi bile daha iyi diyenler vardı bizim bölükte
remi emmi bende sabırlı olmayı iyice öğrencem galiba
diyorum ya ben çalışmaya falan varım yeter ki kısa çıksın işte öğrenmek istediğim bi kaç bişey de yok değil. mesela ne kadar parayla gitmek lazım. bahattin emmi diyo ki çok çamaşır al git,başkası diyo ki kullan at yoksa çaldırırsın . muallakta kalıyo insan emmi.
remiye askerde tecavüz mü etmişler.
remiye askerde tecavüz mü etmişler.
pazar emmi allah da sen güldürsün beni böyle güldürdün ya.
İlgili olabilecek konular
-
Askerlik Asal Yoklaması Başvurusu E Devlet Üzerind
10 Oca. 2021, 20:37 prodersler
0131110 Oca. 2021, 20:37
prodersler -
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215529 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
-
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı