Fotoğrafçılık Forumları
Arazöz Ve Kırmızı Işık
SİZ OTOMOBİLİNİZLE KIRMIZI IŞIKTA DURDUNUZ,ORMAN YANGINI İÇİN ACELE EDEN ARAZÖZ ARKANIZDAN GELİYOR.ARAZÖZ SİZE ÇARPARSA SUÇLU MUDUR?
25-8-2007 DE YAŞANMIŞ BİR OLAY İÇİN BU SORUYU SORDUM.
ORMANLAR İNSAN İÇİNDİR,YANIP KÜL OLMASINI İNSAN OLAN İSTEMEZ AMA DEDİKYA ORMAN İNSAN İÇİNDİR.
nedimy utanmakta bir erdemdir,
aferin sana
o otomobilin içinde abim,hanımı,gelini, kızı(bir aylı hamile olduğunu ölüm raporundan öğrendik.) ve iki torunu yok oldular.arazöze ait bir cm. fren izi yok ve şoförün alkollü olduğu söyleniyor,aynı şoför benzer daha önce işten çıkartılmış ama sonra tekrar işe başlatılmış.bu kişilere tekrar aynı işi verenlerin de sorumluluğu yok mudur sizce.
vicdanları rahatmı önce ona baksınlar dönüp
bu arada başınız sağolsun...
ya ark.lar ehliyet alan yokmu aranızda?tepe lambası yanan araca mutlaka yol verilmeli öncelikli olarak.
başınızı saolsun...
ama hakkınızı aramaya sonuna kadar devam edin bu ülkede hukuk yokmu
benim yorumum: kimilerine var kimileerine yok
DUYGULARINIZA TEŞEKKÜRLER,
TEPE LAMBASI YANMASI ÖNÜNDEKİNİ EZ GEÇ DEMEK DEĞİLDİR.BİR DE ÖNÜNÜZDE AKAN TRAFİK VARKEN NASIL YOL VERECEKSİNİZ?DÜŞÜNÜN BİR KIRMIZI YANIYOR DİYE BELİRTİYORUM BU DEMEKTİR Kİ KARŞIYA YEŞİL YANIYOR VE ORDAKİ ARAÇLAR HAREKET HALİNDE.
valla bildiğim tek şey tepe lambası yanan araçlara geçiş önceliği verilmesi.onun dışında ışıkda trafik akıomudur akmıomudur bilemem ben sadece bildiğimi söledim geçmiş olsun.
kayseri başınız sağolsun.
cyaxar her tepe lambası olana yol verilmez. 20-30 YTL ye gidip parçacıdan tepe lambası alabiliyorsun.
Bunun belli kural ve kaideleri vardır. Ayrıca yol vermeyen/veremeyen adam ezilip de geçilmez.
Burada Hata devlette. Bu tür magandaların altına tepe lambası olan bi araç verdimi kendilerini haşa Allah Sanıyorlar. Bir de araçları yüksek se önünde sağında solunda durmayın. Ölümlü trafik kazalarına karışanları cinayetten yargılayacaksın!!!
sayın cyaxar yani ben de aracıma bir tepe lambası taksam siz de o anda önünüz kapalı olsa sizin aracınızı ezip geçebilir miyim?
bildiğim kadarıyla herşey insan içindir yanılıyorsam abimler feda olsun.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Hasan Şahin Karışık Bozlak Ve Türküler
10 May. 2021, 16:25 prodersler
0155510 May. 2021, 16:25
prodersler -
Photoshop Altın Işık Kaplama Resimleri
31 Oca. 2018, 11:36 prodersler
1480818 Şub. 2020, 17:23