Fotoğrafçılık Forumları
Arazöz Ve Kırmızı Işık
SİZ OTOMOBİLİNİZLE KIRMIZI IŞIKTA DURDUNUZ,ORMAN YANGINI İÇİN ACELE EDEN ARAZÖZ ARKANIZDAN GELİYOR.ARAZÖZ SİZE ÇARPARSA SUÇLU MUDUR?
25-8-2007 DE YAŞANMIŞ BİR OLAY İÇİN BU SORUYU SORDUM.
ORMANLAR İNSAN İÇİNDİR,YANIP KÜL OLMASINI İNSAN OLAN İSTEMEZ AMA DEDİKYA ORMAN İNSAN İÇİNDİR.
arazözüü kullanan adam safmı nasıl duran arabaya çarpıyor...
bence mantıksız.....
sonuçta bu orman yangını..saniyelik aciliyet önemnli değildir ambulans gibi...
suçlu arazöz dür..
ama illaki yol isterrse veririm oda ayrı
olayı biliyorum,1 aile o arabanın içinde can verdi..
Aracın arazöz, ambulans, polis ya da itfaiye aracı olması bişeyi değiştirmez
Sonuçta kırmızı ışıkta bekliyorsunuz, arkadan çarpan bu resmi aracın şoförü kırmızı ışığı fark etmiyormu, ya da sizin durduğunuzu bu tamamen şöfor hatası bana göre, sonuçta havalanıp üzerinizden uçacak değil ya yol vermenizi beklemeli bence arazöz sürücüsü panikten kırmızıyı falan görmemiştir...
Ya da gördükten sonra su yüklü arazözün ani frenle suyun çalkalanması ile araca uygulayacağı itme kuvvetini hesaplamamıştır.
Suçludur...
efecan bu bir gerçek dostum
tanker kullananlar büyük firmalarda özel eğitimlerden geçerler
adam gibi yapılmış tankerlerin içleri bölüm bölümdür sırf bu çalkantıyı azaltmak için
bu kadar yüklü bir araç yükü ne olursa olsun boş bir araca göre mutlaka daha geç durur...
bende hergün öğrenmeye devam ediyorum..
Bıkmadan yorulmadan hayatın gerisinde kalmadan...
Atakan Bey, ben jeofizik mühendisiyim. hayatımı fiziğe adadım. ama benim bile aklıma gelmedi ivme falan. tebrik ederim
benimki mühendislik bilgisi değil ama 12 yıllık faal araç kullanmanın verdiği ve trafikte karşılaştığımız sorunlar nedeniyle öğrendiğim bir bilgi
tebrik kısmı teveccühünüz...
Mütevazilik yapma hocam yaa Helal olsun valla. perspektif bakış budur işte
Utandırıyorsunuz
bende utandım şimdi
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Hasan Şahin Karışık Bozlak Ve Türküler
10 May. 2021, 16:25 prodersler
0155510 May. 2021, 16:25