Fotoğrafçılık Forumları
Ankara Grubu
slm herkeze arkadaşlar ankara grubu varmı...???
be mübarekler..bir kayboldular pir kayboldular..dalgalanma durulmayı getirir.....de, demek ki buharlaşmanın bu kadarınıda yapabiliyormuş..varsın olsun buhar yağmur bulutuna dönüşür zamanı gelince.....o kadar kavi muhabbetin bu kadar yorması normal olsa gerek....
şaban abi, şükredelim; sizi de kaçırmadılar... ben korktum bunlardan, yemin etsem de yeridir. kimin kim olduğu belli değil. neyse ki yazım üslubunuz belli...
Nihayet Şaban abi aslına dönmüş.
Buralarda havalar sıcak ondan oldu sanırım bu buharlaşma işi.
hata,benim saçmalama hakkım var..şurada dostlar arasında bunu yapamayacaksak..fiii tarihinde olmuş..öyle entel zeka arşivimiz yokki,duyduklarımızı varsa okumuşluklarımızı gergef gergef hazık bir nakkaş hasssiyetiyle işleyelim..ne diyorduk..fi tarihinde aynaya bakan birisi.."sen bensen ben kimim" demiş.......dün okudum..amerikalı soruyor..o kadar geziyor-dolaşıyoruz mutlu olamıyoruz..italyan cevab veriyor..hiç bir şey yapmamanın-takmamanın rahatlığını yaşıyoruz..ilk satırı teyiden tevil edilerek yazıldı..hemde yazının bütününü perçinledi.......yaşasın lakaydiii "larç"lık..
Ne diyon şabanemmi, zaten hava sıcak yağmur yağdı geçti,nem var..,anlamadım bişi yazdıklarından.., felsefeyi bırakında icraat yapın bakem..Alâa laa..
mustafa yerden göğe kadar haklısın..mukabil mertebeler,ters tepiyor benim klavyede.....rokoda şu iki satıra editörlük görevini deruhte ediverse ya..hayat anlaşılmazlıklar-bilinmezlikler üzerine kurulu..çorbaya tuz lazım..
Evet, salıya kadar yağmur var ona göre.. iştişare !! ??..
editörlüğümüz ham bile değilken elimizden ancak gelen redaktörlük.
onuda elimize yüzümüze bulaştırma mertebesinde..
laf zaten su gibidir.. ya akar yerini bulur yada buhar olur, nem olur, sıkıntı olur...
aman imtina edelim biz yine sıkıntı olmasından.. zira kasıt yoktur. maksat aksi seda olsun deyüvödüm.
roko "niyet hayır akıbet hayır" denmiş..yazdıklarımın bir satırı anlaşılmasada..şaban abileri-arkadaşları hakkında su-i niyet güdecek pek kimse yok..beceriksizlik insani bir şeydir.......öyle pek yazdığımda söylenemezdi..ev sahibliği mukabili yazıldı bu aralar..
Buluşmadan bir haber alamadık
İlgili olabilecek konular
-
İstanbul Ankara Ramazan İmsakiyesi 2020
24 Nis. 2020, 19:04 prodersler
0143124 Nis. 2020, 19:04
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği - Fujifilm Ankara
30 Tem. 2019, 15:15 miratcenk
2401014 Ağu. 2019, 20:47
miratcenk -
-
Ankara da Fotoğraf Çekmek Engellere Bağlı...
08 Tem. 2017, 13:25 thorgal
2378321 Tem. 2017, 20:39
thorgal -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402722 May. 2017, 06:11
ercan43 -
Ankara'da Zenit Makine Satan Yer Biliyor Musunuz?
06 Ağu. 2016, 02:36 kapluj
2800719 Kas. 2016, 11:17
fanatikfotocu -