semihy
semihy (üye)
Ankara / Meraklı

Ankara Grubu

slm herkeze arkadaşlar ankara grubu varmı...???

Tarih: 26 Haziran 2009, 12:11 - İp: 212.***.**2.162
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

be mübarekler..bir kayboldular pir kayboldular..dalgalanma durulmayı getirir.....de, demek ki buharlaşmanın bu kadarınıda yapabiliyormuş..varsın olsun buhar yağmur bulutuna dönüşür zamanı gelince.....o kadar kavi muhabbetin bu kadar yorması normal olsa gerek....

Tarih: 8 Temmuz 2009, 17:49 - İp: 78.***.**6.206
randomrandom
randomrandom (Objektif)
İstanbul / Meraklı

şaban abi, şükredelim; sizi de kaçırmadılar... ben korktum bunlardan, yemin etsem de yeridir. kimin kim olduğu belli değil. neyse ki yazım üslubunuz belli...

Tarih: 8 Temmuz 2009, 21:07 - İp: 88.***.**4.251
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Nihayet Şaban abi aslına dönmüş.

Buralarda havalar sıcak ondan oldu sanırım bu buharlaşma işi.

Tarih: 9 Temmuz 2009, 08:39 - İp: 81.***.**5.139
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

hata,benim saçmalama hakkım var..şurada dostlar arasında bunu yapamayacaksak..fiii tarihinde olmuş..öyle entel zeka arşivimiz yokki,duyduklarımızı varsa okumuşluklarımızı gergef gergef hazık bir nakkaş hasssiyetiyle işleyelim..ne diyorduk..fi tarihinde aynaya bakan birisi.."sen bensen ben kimim" demiş.......dün okudum..amerikalı soruyor..o kadar geziyor-dolaşıyoruz mutlu olamıyoruz..italyan cevab veriyor..hiç bir şey yapmamanın-takmamanın rahatlığını yaşıyoruz..ilk satırı teyiden tevil edilerek yazıldı..hemde yazının bütününü perçinledi.......yaşasın lakaydiii "larç"lık..

Tarih: 9 Temmuz 2009, 09:37 - İp: 78.***.**6.206
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ne diyon şabanemmi, zaten hava sıcak yağmur yağdı geçti,nem var..,anlamadım bişi yazdıklarından.., felsefeyi bırakında icraat yapın bakem..Alâa laa..

Tarih: 9 Temmuz 2009, 17:34 - İp: 88.***.**7.187
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

mustafa yerden göğe kadar haklısın..mukabil mertebeler,ters tepiyor benim klavyede.....rokoda şu iki satıra editörlük görevini deruhte ediverse ya..hayat anlaşılmazlıklar-bilinmezlikler üzerine kurulu..çorbaya tuz lazım..

Tarih: 9 Temmuz 2009, 18:43 - İp: 78.***.**6.206
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Evet, salıya kadar yağmur var ona göre.. iştişare !! ??..

Tarih: 9 Temmuz 2009, 18:47 - İp: 88.***.**7.187
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

editörlüğümüz ham bile değilken elimizden ancak gelen redaktörlük.
onuda elimize yüzümüze bulaştırma mertebesinde..

laf zaten su gibidir.. ya akar yerini bulur yada buhar olur, nem olur, sıkıntı olur...

aman imtina edelim biz yine sıkıntı olmasından.. zira kasıt yoktur. maksat aksi seda olsun deyüvödüm.

Tarih: 9 Temmuz 2009, 18:49 - İp: 88.***.**4.227
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

roko "niyet hayır akıbet hayır" denmiş..yazdıklarımın bir satırı anlaşılmasada..şaban abileri-arkadaşları hakkında su-i niyet güdecek pek kimse yok..beceriksizlik insani bir şeydir.......öyle pek yazdığımda söylenemezdi..ev sahibliği mukabili yazıldı bu aralar..

Tarih: 9 Temmuz 2009, 19:02 - İp: 78.***.**6.206
evrin
evrin (üye)
Ankara / Amatör

Buluşmadan bir haber alamadık

Tarih: 12 Temmuz 2009, 02:39 - İp: 88.***.**2.204