Fotoğrafçılık Forumları
Ankara Grubu
slm herkeze arkadaşlar ankara grubu varmı...???
özledim dostum be sana bir sürpriz yapabiliriz yakında ))
şaban abi.. şimdi ben "duyulmuş" diyecem noktacıkları müsrif kullanmış olacam..
benim bildiğim bu.. hatta bilmediğim.. çünkü bildikçe bilmediğimi görüyorum.. acaba bilmesemiydim diyorum. Bilmezken bildiklerimle övünürdüm.. Bildikçe bilmediklerimden mahçup oluyorum.. nedir bu yaman çelişki...
hani aşık demiş ya
dostlar beni bir kazana koydular.. kırk yıl yandım daha çiğdir dediler... ölçeğimi gram gram yediler.. bir kantarda tartamadım ben beni..
daha olmadı bursaya bir "yol uğrağı" yapcaz.. yapcaz da ne zaman.. ölmezde sağ kalırsak işte o zaman...
şimdi burada nokta müsrifi bendeniz oluyorum..bilgi meselesine girmeye teşebbüs dahi edemem..az önce kulaklarınız çınlatıldı..bu esnada bir laf edildi..insan herşeyi bilemez,bilmediği şey olunca susar-dinler,minvalli..şöyle tamamlamaya gayret ettim..insanın bilmediğinden ziyade;bildiği çok azdır..bir-iki konu hakkında sohbet babındada olsa,ancak o kadar olur..başka bir malümatfüruşluk yapacaktım..yazının içine yedirdim..çınlama,aksisadaya dönüşsün..sağlık-sıhhat-afiyet üzere olun......
Herkes gelmeye niyetliyse bir cuma akşamı çıkalım yola pazar günüde dönelim. Tüm yol masrafları Rokomet'ten Bursa'da yapılacak tüm masraflarda Pazarbey'den. Elimi cebime atarsam namerdim.
öyle bir orgy bana uyar..
hata sana sözüm şu..
bekara yol masrafı kolay...
çokonet ni zaman geleceksin-iz Bursa ya, çaya gelin bak biz içiyoruz porselenden...
ecrin de burda...
Rokomet tek derdun bu olsun ben seni çok ucuza boşarım. O zaman yol masrafı sanada kolay gelir.
Eeeee ne zaman gidiyoruz Bursa'ya
yaşadın roko bedavaya boşandın gitti
pazarbeyde evlendirir çok dert edersen
porselen misafiri olaraktan yazıyorum saban abinin sucu günahı yok ( ecrin)
ne yuva yıkan adamlarsınız yav..
neysa.. ben harbiden gelecem bursaya.. ama işte zaman ne zaman..
hanımı arkadaşına atar ben bursanın alemlerine akarım..
yannız filmli makinam var diye horlamayın beni.. dijitali olan çektite filmli olan çekmedi mi ?
İlgili olabilecek konular
-
İstanbul Ankara Ramazan İmsakiyesi 2020
24 Nis. 2020, 19:04 prodersler
0143124 Nis. 2020, 19:04
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği - Fujifilm Ankara
30 Tem. 2019, 15:15 miratcenk
2401014 Ağu. 2019, 20:47
miratcenk -
-
Ankara da Fotoğraf Çekmek Engellere Bağlı...
08 Tem. 2017, 13:25 thorgal
2378321 Tem. 2017, 20:39
thorgal -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402722 May. 2017, 06:11
ercan43 -
Ankara'da Zenit Makine Satan Yer Biliyor Musunuz?
06 Ağu. 2016, 02:36 kapluj
2800719 Kas. 2016, 11:17
fanatikfotocu -