Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
günaydın millet,
(öğle mi oldu? ne zaman)
son yazımı çok kısa tutmuştum ama yine de kuyuya taş atmış gibi hissettim.
arkadaşlar ben azerbaycanda yaşıyorum kadınlar günü ile bir şey demek istiyorum.
burada 8 mart ülkenin en önemli bayramlarından birisi. ve çok güzel şekilde kutlanıyor. 8 mart burda resmi tatil. (ne güzel)
ama bu bayramın en güzel yanını paylaşmak isterim. bu bayramda kadınların problemlerinden istismarından falan bahsedilmiyor. ve ya bir kaç kadın eline döviz alıp yürüyüş yapmıyor. sadece son derece sade bir şekilde abartmadan bütün erkekler tanıdığı bütün bayanların bayramını kutluyor o kadar. bu gün sevgililer günü değil. burda herkes eşini, sevgilisini, annesini, kızkardeşini, kızını aynı samimiyetle tebrik ediyor. tanıdığın ve ya ilk defa gördüğün bir bayanın bayramını tebrik ediyorsun, bir gül veriyorsun kimse seni yanlış anlamıyor. çünkü veren de yanlış bir maksatla vermiyor. ülkemi her yerden çok severim tenkidi sevmem ama ülkemde yapsam belki o gülü bana yedirirler
biz nedense belirli gün ve haftaları kutlarken problemlerden bahsetmeyi seviyoruz. bence tadını çıkarmayı bilmeliyiz.
neyse uzatmayalım
cay isteyeeeenn....?
hahaha
Yok Talimliyim depozito, 3-6 aylık peşin geyiklerine de... çok saçma hem depozito iste, hem 6 ay peşin...
Şimdi birşey derdim de, halka açık mekanda kötü örnek olmayayım...
Bulduk bir iki tane.. hayırlısı bakalım PACTOM'um...
bi reklam vardı hatırlarmısınız,
adamın lokantası var kasada duruyor, sonra öğle yemeği vakti gelince karşıdaki McDonalds'a gidiyor.
sankim aynı şey bir kahvenin sahibi için de geçerli.
bux bu çok iyiydi.
Keza dışardayım ve cepten bağlanmaktayım. Araba sürerken konulara tam giremiyorum.
Desi, hayırlısı gari.. 1-2 saat önce o beyaz şahin yine garajımın önündeydi. Aradım ama saybisi acmadı bu defa
sen miydin arayan PACTOM
Ya ben numarayı kaydetmemiş miyim ? kayıtsız çıktı, ben de tanımıyorum diye açmadım
BUX... çok ayıp ..nerdesin yine sen
Bugün çok gezdim sn milagro
İyi yapmışsın sokak hayvanlarını doyurmakla;ama sakın bizim kırsalda denemeye kalma derim
Okadar çok kedi köper var-ki yakında mudurnu nüfusunu ikiye katlıyacaklar..
noli burda
desi, sende benim vodafone numaram var, onu kaydetmiştin.
ama bir de avea numaram var, onu kaydetmemişsin.
0555 700 ...... şeklindeki cevapsız çağrı bana ait yani
aslında o numarayı henüz kaydetmediğini biliyordum ve bugün 2. bir işletme planı yaptıydım
ama telefonu açmadın, yırttın hadi
aman yaa, buraya yazacağıma entel'e yazmışım...
TIKINIZ>>
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208912 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi
22 Şub. 2005, 13:17 gugux
81226923 Mar. 2011, 02:38
av.ozguryilmaz -
-