Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
desi emmi dert etme inşallah çarçabucak bulursunuz aradığınızı
haber vermeden kaybolunca bizde acaba arkadaşımız hastamı oldu diye içimize şey düşüyor. e haliyle aramasak ve sen gerçekten hasta olsan bize arkadaşlarım beni aramıyorlar ne kadar vicdansız arkadaşlarım bunlar diye kızarsın. bizde çelişkide kalınca mecburen arıyoruz..
yoksa ceza neyimde neymiş öyle
vallahi mustafa abi ben grip olduğum gün öldüm öldüm dirildim bir günün içinde. Allah kimseye böylesini yaşatmasın
allatan annemgiller vardıda çorbaydı ilaçtı adaçayıydı hepsini getirdi götürdü. o gün akşamına iyileşmiştim mustafa abi. hiç unutmam ayva yaprağı bile içirmişti valide bana
ama her ne içerseniz için hatta bildiğiniz tüm kocakarı ilaçlarını için yeterki kurtulun hastalıktan zaten bende öyle içmişti ayva yaprağını yoksa hayatta içmem öyle şeyleri
yani hastayken deselerdi ki, gideceksin bir ayva ağacı bulacaksın. başlayacaksaın kemirmeye. sapını çöpünü ayvasını yaprağını v vs hryeri kemireceksin deseler vallahi gider yapardım. çünkü grip öyle nalet bişeyki ondan kurtulmak için herşeyi yapabiliyor insanoğlu - özelliklede ben-
hadi herkese günaydın
Günaydınlar;hayırlı sabahlar herkezlere
bayan arkadaşlarımızın kadınlar gününü kutlarım.
Çok naziksiniz BUX... vallahi kutlu olsun.
Bizlerden çok, şiddet gören, tehdit edilen, maddi manevi zulme uğratılan kadınların günü kutlu olsun.
İnsanca yaşanılan,insana ve hayvanlara saygı duymayı becerebilen bir toplum olmayı temenni ediyorum.
HAYAL İŞTE... HAYAL (ET) desi.com
BUX EYVALLAH
Desi'm Kolay gelsin bizdede boya bandana işleri var Kış günü ne yaparsın dolap yaptırdık hadiiiii iş büyüdüde büyüde yaw ne yapalım sağlık olsun
Başta anneler olmak üzere bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun,
Hayat sizi erkeklerin başından eksik etmesin.....
Yanlış yazmışsım düzelttim
#milagro' tarafından 08.03.2011 19:47:27 tarihinde düzenlendi.
kadınlar günü olayı süpermiş ya
bu tarz şeylere kafam pek basmaz. neden böyle gün yapılır? yoksa bu özel günde kurban mı kesilir? ne konuşulur? konuşulan şeyler bir şeye fayda sağlar mı? hiiçç aklım ermiyor.
sevgililer günü ve anneler babalar gününü çok iyi anlıyorum. ama kusura bakmayın bu kadınlar günününü pek anlamıyorum.
hani mahalledeki kadınlar toplanıyorlar ya evlerde. sonra muhabbet ve çay çörek yeniliyorya acaba onun maxi gelişmiş bir şeyini mi yapmayı düşünüyorlar?
bilinmez tabi. sarma komitesiyle çörek komitesi kurulmuşmudur acaba bu kadınlar tarafından
çok önemli ve milli mesele sayılabilecek bir mevzu. dikkat etmek gerek mazallah o gün kadınlar bişeyleri protesto falan etmeye kalkışsa sokaklarda çöreklerle sarmalar havada uçuşur
Kız kardeşlik....
Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Din, dil, sınıf, kültür, eğitim... diye ayırt etmeden tüm kadınların hem kendi aralarında eşit, hem erkeklerle eşit görülmeleri gerektiğini bizlere anlatan, hatırlatan sembolik ve evrensel gün.
Kimimiz önemsiyor bugünü, kimimizin umrunda bile değil, kimimiz ise çiçek bekliyor kocasından ya da kalp şeklinde çikolata... Benim önerim 8 Mart'ı bir "kızkardeşlik günü" gibi yaşamak. Bu vesileyle başka kadınları hatırlamak, onları anmak ve anlamak ve anlatmak.
Bunun ilk adımı kızkardeşlikten geçiyor. Renkli, şenlikli ve "bilinçli" bir gün olmalı 8 Mart. Kadınların kadınlar için hamur yoğurduğu, çörek yaptığı, şarkı söylediği, hikâyeler anlattığı... Kadının kadına çelme takmayıp, tam tersine, destek verdiği, kalbini açtığı bir gün olmalı. Evet, bugün 8 Mart. Kocanızdan ya da oğlunuzdan, etrafınızdaki erkekten çiçek beklemeyin ne olur. Bu sabah siz kalkın bir başka kadına, "kızkardeş"inize çiçek verin!...
Devam ediyorum Remi
Evet Remi çok süper hemde..
Zorlama anlamıyorsan Remi hiç hemde gerek yok iyi başladın ama sonu felaket olcak haberin olsun milagro emmi demedi deme…
Sevgilin bayan dimi evet dedin saol eeee o zaman ne anlamıyorsun ki…
Çok şeyi düşünüyorlar aman oğlum hasta olunca ona ıhlamur yapim çorba yapim de iyileşsin ki hemen işinin başına dönsün diyen kim annen o peki bir kadın dimi ???
Sen aklına sarmaya takmışsın Remi inşallah annen sana bir tence sarma yapar pekte güzel olar düşün çok acıkmışsın eve gidersin ne görsen iyi çenen düşer yemek yanmış annende derki biz artık kendimize börek pasta günü sonra muhabbet ve çay çörek yenilin hatta onun maxi gelişmiş bir şeyini mi yapmayı düşündük yemek yok gidin ne yarsanız yapın der...
anlarsın o zaman sen Kadınlar günü ne demekmiş cık cık cık Remi anlamıyormuş yaaa
Hadi motorun hayırlı olsun güle güle kullan
#milagro' tarafından 08.03.2011 20:03:02 tarihinde düzenlendi.
Desi'mmmm
yahu... yine bütün sinirlerim bozuldu hee... ne biçim dizi bu be... amaan..
Neyse MİLİ'm..diziye sinir oldum ama, şarkı yine süperdii
CEM KARACAAA-UNUT BENİ>>
-----------------------
Öyle başlar MİLİ. bir boya badana dersin, bütün ev ayağa kalkar... sınav öncesi başıma ev çıkardılar.
Keyifli yanı, tadilat, boya ,dekorasyon kısmını bana bıraktılar. O kısmı biraz heyecanlı oluyor
klasik ERKEK modeli işte bizim REMİ... heç bir özel günden anladığı yok.
"Sevgililer gününden anlıyom "diyor ya.. o da yalan.. "sevgililer günü de ticari "diyor.
Sevgililer günü konusunda hem fikiriz ama kadınlar günü başka.
MİLİ'min bakış açısını sevdim. aynen öyle "kızkardeşlik" günü. başkaları anlama, hatırlama günü...
REMİ'cim, bu kadınlar gününde ne istersen o oluyor.
Senin gönlünden kurban kesmek geliyorsa, öyle yap... Hem Allah rızası için birşey yapmış olarsın hem de, etini dağıtır, bir sürü anayı mutlu edersin.
Fena fikir değil yani
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208912 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi
22 Şub. 2005, 13:17 gugux
81226923 Mar. 2011, 02:38
av.ozguryilmaz -
-