Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
aman hemen de borcumu vurmuşsunuz yüzüme.. ne ayıııp
REMİ 'nin gayfesinde 350 sayfadır bedava kapiçino ,milk shake, french press içerim. daha bir gün ," niye para vermiyon " demedi.. cıkcıkcık...
Ama ne yalan söyleyeyim, yokluğumu farkedip, beni anmanıza da pek şımardım Teşekkür ederim.
Çok yorgunum... accık dinleneyim..
dinlen de anlat sonra bakim, nerelerdeydin
şımarık seni
desiyi yormamak lazım
bizde çaylar şirkettendir
Desim gelmiş hoşgelmiş hep Reminin ordayız bir gün pere pere pere demedi Yaw ne parası kardeşim yaaa zaten soğuk zobayı bile yakmamışsnız alla allah yaaa
Görüşüz belkide görüşemeyizz
glavbux emmi ben neden kızayım üstadım gönlünce yazabilirsin ustacım
compact makineden dslr like geçmek
dslrlke den dslrye geçmek ve dolayısıyla manuel modları kullanmak
pactom hocamında dediği gibi hepsi zaman içinde olacak şeyler. hepsi birer ihtiyaçtan meydana gelen şeylerdir. hani şöyle durun ben bir M mod yapem diyemezsiniz. yada tersi, öyle bir an gelir ki orada o anı istediğiniz gibi fotoğraflamak için M modunu kullanmanız ŞART olur, OLMAZSA OLMAZ olur.
yine mustafa abininde dediği gibi hadi gel ben sana birkaç saatte öğretivereyimle olacak işler de değil. olayları bizzat yaşaman gerekiyor. birden çok makine ve lensi kullanmış olman gerekebiliyor. bukadar çok alet edevata sahip olmasan da bir dslr ve bir compact olsa ve sağdan soldan dslr like kullansan aralardaki farkları göreceksin. hem fotoğraf kalitesi, hemde donanım kalitesi..
dediğim gibi bunlar birkaç saatte öğrenilecek şeyler değil. tecrübe etmek gerek. istekli olmak gerek. deneme yanılma yapmak gerek. bu sebeplerden ötürü gerçekten iyi fotoğraf çekmek zordur. keşke mesele sadece M modu olsa.
pere pere pere mani mani mani
hopaaaa
İii geceler arkadaşlar
Köroğlu hocam gelmiş, dağların rüzgarı..
iyi geceler, yeni ıhlamur yaptıydım, adaçayıyla karışık..
bir de limon sıkalım..
ooohhh süper oldu
buyur hocam..
şehir dışındaydım işte.... ufak bir işim vardı. halledip geldim.
Abim evi taşımış ona yardıma da gittik tabe... başka da bişi yok... gezmedim,görmedim,bilmiyorum...
bi daa giderken gayfe ocağının oralara bi not bırak ta merak etmiyelim dimi
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208912 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi
22 Şub. 2005, 13:17 gugux
81226923 Mar. 2011, 02:38
av.ozguryilmaz -
-