Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
İlkokulun silgi kokan, tebeşir lekeli yıllarında
özlemeye başladım herkesi...
Ve bu hasret öyle uzun sürdü ki,
adam gibi hasretleri özlemeye başladım sonra...
sonrası malum fesbuk çıktı
desi gelmez kolay kolay.. o şimdi çakma can sıkıntısıyla meşguldür kine
he ne diyordum, çocuklar duymasındaki o adam kadar olmasa da tedxresette konuşan illüstyonistin dediğinde haklılık payı var. insanların görüşü algısı genişedikçe hata yapma sıklaşıyor. yada yanılma diyelim..
çok doğru bir tespit..
ayrıca pastayı pasta yapan tarifi değil tadı'dır da denmişti.. (bu cümle herkese bilmişlik yapmak için yani hava atmak için yazılmıştır)
herkese iyi geceler
efenim usta pardon ya galeriye gittimdi,dalmışım fotolara
tepelerdeyim ,ama daha seni geçememişim PANCTOM... iki laf olsa da dalaşsak diye arıyorum.
Yine REMİ yapmış yapacağını Arkadaşım "canım sıkılıyor" gayet doğru bir tanımlama ,çünkü SIKILIYOR alla allaaa...
bu arada kavga çıkmış yine... Kafaya sıkacakmış, açık adres falan.. hay allah'ım yaaa
Ayrıca REMİ efendi REMİ efendi...
Kızlar askere gitmez.. Ama onlar da şafak sayar... geceleri nöbet tutar asker gibi...
okadar!!!
kim kimin kafaya sıkçekmiş desi
polat alemdar mı gelmiş
ya ne bileyim nevşehir'li Alemdar bu .. kurtlar vadisine döndü ortalık...
Bu arada bana "çakma can sıkıntısı" diyen REMİ...
seni dövmek istiyorum...
kuzum jeton daha yeni mi düşüyo
jeton değil de, göz yeni gördü... sen bu ara çok yaramaz oldun ,kulağını çekecem senin
evet doğru tespit desi. bazen içimdeki çocuğu durduramıyorum.
küçükken yaramazların önde gideniydim demek istemiyorum ama galiba öyleymişim. sanırsam. yani büyük ihtimalle
tamam tamam. azcık daha uslu olmaya gayret edeceğim
lise yıllarındayken genç ve bayan felsefeci hocamız vardı. ben ve benim ortak lise so yıllarımızda olmamız nedeniyle genelde sohbet ortamında geçen ve kelime oyunlarının çok yapıldığı felsefe dersini severdik ve derse yüksek katılım sağlardık. hocada bizi severdi halyle.
bigün hoca bana sordu ben cevapladım sonra bidaha sordu bidaha cevapladım bidaha sordu bende siz bunun cevabını bilmiyormusunuz benden öğrenmek istiyorsunuz dedim.
demez olaydım...
bilmiyorum dedi. e madem bilmiyorsanız neden hocalık yapıyorsunuz deyivermişim.
yani o an öyle deyivermişim. bir an sınıfta olduğumuzu unutmuşum. e tabi hem lise son sınıf hemde olay tartışma ve felsefe olunca ders sohbet eder gibi işleniyordu. o rehavette öyle deyince hocada üzerime yürümüştü ve çok kızmıştı..
ondan sonra tabi barıştık ama o olay hala aklımda kalmış. bazen konuşurken sohbet ortamında alt-üst - hoca-öğrenci - kız-erkek gibi konuları unutup yetiştirilme tarzımıza (özümüz-şivemiz)farketmeden kaydığımızı - tabiri caizse konuşmanın mahalle konuşmasına kaydığını tespit ettim. bunu tekrarlamayacağımı kendime söylesemde elimizde olmadan oluveriyor bu türden şeyler.
yine saçma gelecek ama tedxresetteki bir konuşmacı 18 dakika olan konuşma sınırını benim anlattığım sebepten ötürü 18 dakikaya sığdıramamıştı konuşmasını. adam konuştukça açılıyordu sanki. konuşmalrıda gittikçe doğrulaşıyor ve ciddileşiyordu..
sanki hızlandıkça sonradan sonradan açılan "pejo mobilet"ler gibiydi.. (örneğe bakarmısınız)
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208812 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi
22 Şub. 2005, 13:17 gugux
81226623 Mar. 2011, 02:38
av.ozguryilmaz -
-
Anadolu Yakasında Fotoğrafçılık Derneği