panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Anadolu Gayfe..

Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır

Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz

Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip

Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır

HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....

FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..

Tarih: 28 Ocak 2011, 03:21 - İp: 94.***.**2.78
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

valla arkıdeşlee ben burlardayım.

amma velakin bir kaç arkadaş bir olmuş terkeylemişler diyarı

ama zaten herke burdayende siz yoktunuz teyaman bey. ozaman kimse nerdesiniz demedi. ama siz diyorsunuz. nerden torpillisiniz teyaman beeeyyyy

abicim sohbet ve onlne muhabbet katılımla olur. yok ben katılımcı değilim ben izleyiciyim derseniz ozaman böyle oluyor işte. bu biraz şey gibi oluyor, alınmak yok ama;
sahneye gösteri alan kişiler olur. izleyenler hayvani eleştirilr yaparlar gülerler yada somurturlar. sahnedekiler insanları eğlendirirmeye çalışırlar. sonra oyun biter perde kapanır. izleyenler kendi karanlıklarına gömülürler. yanlızlıklarıyla başbaşa kalakalırlar. ve şöyle derler;

hey açın sahnennin ııklarını. oyun devam etmeli!!

der. çünkü orası çok karanlıktır. birileri çıkıp ortama neşe katmaya çalışsın ve birileride sadece izlesin. kelime bazında böyle bişey teoride olabilirdir. ama herkes bilir ki gösteri başlar eğlenilir gösteri biter sahne kapanır.

yine herkes geldiği karanlığına döner.

----------------------------------------------
şekspirimsi yazılar şeysinden.....

babaanne neddiniz yaw. son ses müzik dinlemekten sağ kulağım sancımakta zaten en iyisimi biraz ara verelim şu tiestoya

Tarih: 17 Mayıs 2011, 19:54 - İp: 78.***.**3.111
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

bir önceki yazıyı yazarken tıpkı metiks filmindeki gibi kelimelerle dans ettim kurşunlarla dans eder misali. amma velakin yazdıklarımı sonradan okuduğumda etkilenmedim. basit kaldı yazdıklarım. ve böylece edebiyetın ve kelimeleri doğru kullanmanın bir yetenek işi olduğunu anladım. o kadar olayı kısa kitaplara sığdırabilen yazarlar hürmetler ederim.
basit dörünen aslında ne zormuş.

Tarih: 17 Mayıs 2011, 20:02 - İp: 78.***.**3.111
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Güzel yazmışsın Remi kardeşim, ajan Simit gibi patlayasım geldi şerefsizim.
Ben fiziken yoktum ama kalbim buradaydı remi kardeşim.
hoş burada hiçbirimiz fiziken yokuz o da ayrı mesele ya neyse, bir süredir yoktum. Hala çok sık giremiyorum ama netfotoğraf tan başka kürkçü dükkanı yok bana.

Tarih: 18 Mayıs 2011, 00:04 - İp: 46.***.**8.12
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

arada fiziken yokluk olur, mühim olan kalben birlik deme hemşom
sen artık sadece sultanın değil, benimde hemşomsun

remi, matrixler süperdi. ne seriydi deme..
bir daha izleyesim geldi üçlemeyi

ve remicim bana sözünü unutma

Tarih: 18 Mayıs 2011, 00:37 - İp: 94.***.**4.150
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

teyaman emmi bakmayın siz benim yazdıklarıma bazen yazı yazarken ruh halim neyse o yazıya yansıyabiliyor.

mesela son günlerde tapu işiyle kafa yormaktayım. sak sak gibi uzadı iş. o yüzden ruh halim hayat sahnesinde son 2 aydır sitemkarı oynuyor

Tarih: 18 Mayıs 2011, 05:23 - İp: 78.***.**3.180
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

mustafa abi söz kolay. devlet babada bize söz verdiğini yapsın işleri çabuk yapsın çalışsın memurlar

yaw dün izmirdeydim. 9 eylül vergi dairesinde. herşey okeyto lakin insan bir bakışta işini sevmeyen insanların oralrda çalıştıklarını anlayabiliyor. bu sadece izmirdeki devlet dairesinde değil. manisada da aynı..

dijital döneme geçildi vs deniliyor. ama hala kalın kalın defterlerle uğraşılıyor. izmirdeki kıytırık kağıt için fiziken girmek gerekiyor. e-maille olmuyor işler.

ve durun bitmedi; işin een ilginci de şu; kadın kocaman (neredeyse açıldığında bir metreye ulaşan defter) defteri yazıcıda fotokopi çekeyim diye çırpınıyor. kadının boyu zaten 160 civarı (benden azcık kısa yani günün tek moral kaynağı zaten buydu ) yazık kadıncağız uğraşıyorda uğraşıyor. içinden bildiği ne kadr fakyu varsa söylemiştir eminim

yazık ya.. şimdi memur olmak isteyen benim amcaoğlum oğuz aklıma geldi birden. adam aamerikan filmine bayılıyor. herhalde türk devlet dairelerinde amerikadaki gibi koca koca lcd tvlerin ve dünyanın komuta eildiğini yada beyaz masa etrafında toplanılıp geyikler yapıldığını yada apple marka laptop ile yan masadaki memurla haşnafişna yapıldığını ve üstüne 3-5 bin tl maaş verildiğini fala zannediyordur herhalde. yazık yaa

Tarih: 18 Mayıs 2011, 05:30 - İp: 78.***.**3.180
sunaturk
sunaturk (üye)
İstanbul / Amatör

remicanemmi fakyu ne demekkkkkk

Tarih: 18 Mayıs 2011, 21:19 - İp: 78.***.**8.138
milagro
milagro (üye)
Bursa / Meraklı

Pööööööööööö

remicanemmi fakyu ne demekkkkkk Kahretsin demek babaannem

Herkeşlere selam olsun...Selam eşrafımmmm nasılsınız bakalı...Sımtafa bim hoşgeldinnn tee_yaman sende hoşgeldin cinasım babaannem sizde vee remi tabiki sende...

Amaaa ama eksikler var ilk başta Desi'mmmmm ve BUX çabuk gelin

Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz.
Mustafa Kemal Atatürk

Tarih: 18 Mayıs 2011, 23:08 - İp: 94.***.**4.70
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

bugü 19 mayıs gösterileine bakmak için stadyuma gidebilirim. yada gitmem. ikisinden biri ama hangisi

fakyu kahretsin demek oliiyy

Tarih: 19 Mayıs 2011, 06:29 - İp: 88.***.**4.224
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

desiemminin işivardı bu yaz. epey daha gelemeyebilirmiş. arkadaşlar sorarsa idare et demişti. bux ise karanlıkar ülkesine prens olarak içgüveysi gitti sanırım

ölenle ölünmüyo diyom dinletemiyoommm

Tarih: 19 Mayıs 2011, 06:30 - İp: 88.***.**4.224