Fotoğrafçılık Forumları
2 Astsubay 1 Uzman Daha
Kafayi yiyecegim.Insan boyle bir zamanda gece gece koye gider ,birde pusu yerse olmek istiyorum ben ,sehit olayimda cennete gideyim anlayisina sahiptir sanirim.3 kisisin,bide askersin,daha yeni sehit vermissin,bide gece karanligi...Soyleyecek laf yok artik ne diyeyim...
#ozansan' tarafından 24.07.2011 10:56:44 tarihinde düzenlendi.
İşte nihayet beklenen oldu. Genelkurmay eski başkanı Sayın Işık Koşaner çıktı ve konuştu.
Mealen şöyle,
Kasetteki ses benim, Üst düzey komutanlar toplantısında konuşulanlardır. Ne konuşulduysa bugün de hepsinin arkasındayım. Kendi içimizde durum değerlendirmesi ve özeleştiri yaptık. Bu eksiklerin tamamlanması ve hataların giderilmesi için talimat ve emir verdim. Mesele bundan ibarettir" dedi.
Koşaner'in bu açıklaması, TSK yı yopratmak, aşağılamak, zafiyete düşürmek amacında olanların ve ayrıca, buraya da çarşaf gibi hiç üşenmeden kopyalayanlara ders olsun.
Medya ve malum kesim, bu ses bandının yasadışı olarak kaydının nasıl yapıldığı ve suç olduğu konusunu görmezden gelerek kendisine her servis edilen ses kaydını böyle deşifre ederse bugün olduğu gibi daha çoook töd üstüne oturur...
Ayrıca böyle yasadışı ses kayıtları, dinlemeler bu hükümet zamanında çok yaygınlaştı.
iyi de bundan bir ay önce paşa ne dedi ise ben de aynısını söyledim, askerden yeni gelen birisi olarak... ne hanım evlatlığımız kaldı ne vatan hainliğimiz...
ama paşa itiraf edince özeleştiri oluyor...
aynen fuji. asker eliştirirsen vatan hainisin zaten. hepimiz iyi niyetli olarak eleştirmekteyiz.
Emmiler bu konuda Bahçeli'nin açıklamasını okumanızda fayda vardır.
"DEVLET MAHREMİYETİ VE CİDDİYETİ KALMADI"-
MHP Genel Başkanı Bahçeli, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili olarak da Koşaner'in, kurmaylarına yaptığı değerlendirmenin kayıt altına alınarak yayınlanmasının devlet mahremiyetinin ve ciddiyetinin kalmadığını gösterdiğini söyledi.
Bahçeli, şöyle konuştu: "Şüphesiz bu kayıtların muhteviyatı ayrı bir tartışma konusudur ve üzerinde mutlaka durulmalıdır. Eğer bu ülkede TSK'nın en üst makamında bulunan kişi, dinlenebiliyorsa herkesin bu tehdide açık ve muhatap olduğu kuşkusuzdur.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan başta olmak üzere herkes dinlenmeye tabi tutulma riskiyle yüz yüzedir. İşin daha vahim tarafı ise AKP sözcülerinin bahane bulma yarışına girerek topu yabancı istihbaratlara atmalarıdır. Bu pişkinliğe göre madem Türkiye yabancı istihbaratların örtülü operasyon merkezi haline gelmiştir, o zaman AKP hükümeti ne ile meşguldür? Kime ya da hangi çevrelere hizmet etmektedir? Bu telefon dinlemelerindeki amaç nedir ve hangi hedefler gözetilmektedir? Maksat Türkiye'nin terörle mücadelesini milletimizin gözünde değersizleştirmek ve şehitliği sorgulatmak ise böyle bir alçaklığın altından AKP asla kalkamayacaktır.
Hayasızca ortam dinlenmesi yapanların ve gizli video kayıtları ile herkesi izleyenleri bulunup adalete teslim edilmesi AKP hükümetinin namus ve şeref borcudur. Aksi takdirde bu dinleme ve kayıtlardan kendisinin sorumlu olacağını telekulak rezaletleri ve siyasi röntgencilikle isminin yan yana anılacağını bilmesi gerekmektedir."
Devletin ayaklar altında ve milletin parçalanma eşiğinde olduğunu vurgulayan Bahçeli, her şeye rağmen Türk milletinin karanlık tünelden çıkacağını ve başına geçirilmek istenen "ikinci çuvalı" yırtıp atacağını söyledi.
Devlet Bahçeli'nin açıklamasının devamı bknz.
Pazarbey hemşehrim,
Senin iyiniyetinden artık şüphe eder hale geldim.
Sende açıkca asker ve CHP düşmanlığı var.
Yeri gelince hukukcuyum, avukatım deyip mangalda kül bırakmıyorsun ama, bu yasadışı dinlemeler konusu seni hiç rahatsız etmiyor.
Bir hukukçu olarak nasıl içine sindirebiliyorsun anlamıyorum???
ercan ağbi baykalıdamı akp kaydetti. bunun parti içi operasyon olduğunu herkeş biliyor. kendiniz kaydettiniz kendiniz oynattınız yidiniz baykalı. o zaman niye sesiniz çıkmadı.
mehepeninkide parti içi operasyon idi. niye sesleri çıkmadı o zaman.
ayrıca bu ses kayıtlarının içeriği önemlidir. niye iki partiden ses çıkmıyor bu hususta. bile bile evlatlarımızı öldürmüş kendi ordumuz. niye gıkınız çıkmıyo. asıl ayıp bu.
Baykal kasetinin failini ortaya çıkarmak, yakalamak ve adelete teslim etmek görevi CHP nin mi, yoksa Devletin mi?
Tayyip o zaman MİT'e emir verdim demişti. Ne oldu? MİT bu güne kadar neden bulamadı?
Failleri bu devletin milli istihbarat teşkilâtı, polisi bulamazsa CHP mi bulacak?
MHP için de aynı durum geçerli. İster parti içi organizasyon, ister parti dışı iş olsun. Suçluları bulmak iktidarın görevi.
AKP her iki partideki kaset failleri kimler se ortaya çıkarıp kamuoyuna açıklamalıydı. Başka türlü kendini aklayamazdı.
Yapmadı veya yapamadı. O halde iktidarın işin içinde olmadığı ne malum?
Değilse bile işine geliyor. Failleri neden bulsun...
Şimdi de AKP genel başkan yardımcısı çıkmış, Koşaner kaseti için dış mihrakların işi diyerek topu taca attı.
İktidar dediğin böyle mi olmalı?
Devletin bütün organları elinde. MİT elinde, Polis teşkilâtı elinde. Suçluları bulamıyorsa yukarıda yazdıklarım geçerlidir...
#ercan43' tarafından 28.08.2011 14:35:04 tarihinde düzenlendi.
qazarby ve iyi niyet yan yana getirilmesi bir yana düşünülmesi bile mümkün değil.
Qazarby hadi olaylara bir an senin mantığınla yaklaşalım baykal ve mhp de yaşanan kaset olaylarının partilerin kendi içlerinden yapılanmış şantaj şebekelerinin işi olduğunu varsayalım. Ülkenin yönetiminden sorumlu olan senin savunduğun AKP tayfası bu şantaj şebekelerini ortaya çıkarmak adına ne yaptı?
Öyle ya biz uyurken bir yasa çıkarılmadıysa bu ülkede şantaj kanunen bir suçtur.
pazarbey iyi niyetli mi , ıyyyyyyyyyyy....
Ben genel konusursam,ayni terane islemeye devam ediyor derim.Zamaninda Anap vardi ama bu kadar ileri gitmemislerdi.Sadece devlet mali deniz yemeyen keriz anlayisinda idiler.Bu zamandakilerde devlet mali deniz,yemeyen keriz ama biz yiyelim,baskalarina kesinlikle yedirtmek yok,yemek isteyenlere kaset santaji yapalim ve mumlarini sondurelim taktigi mevcut.
Fenerbahcenin bu hallere gelmesi falan ayni hikayenin devami.Aziz Yildirimi falan yiyen kafa ile bu kaset islerini ayarliyanlar ayni soyun soplari vesselam.Ama bir laf cikti bu aralar konusuluyor,iktidar giderse Fenerin bu olayi goturecek falan diye.Millet mazlumun yanindaya bizim hep,bu olaydada benzer bir gelisme olabilir beklentisi var sanirim.Secimlerden once olacakti ki tam randiman saglayacakti ama keratalar akilli adamlar islerini biliyorlar...
Rusvet aninda yakalamamislarda dahasi olurmu diye takibe almislar guya.Olay biri birini olduruyo,sonra baskalarinida oldurumu diye takibe alinmasi gibi salakca bir durum ama hemen esrar pazarliyor yakistirmasini yaptilar onada olayi cevirdiler... Deniz Fenerine falanda hic girmeyelim oda tam bir iktidarin hunerlerini sergileme showu oldu...
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171708831 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
212529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024