crussor
crussor (üye)
İstanbul / Meraklı

Lexar Cf Pro Mu Sandisk Cf Ultra M?

Selamlar,
Bu iki kartı kullananlar ve kart hakkında fikirleri olan arkadaşlardan düşüncelerini söyleyerek yardım etmelerini istiyorum.
Bildiğim kadarıyla Lexar daha hızlı bir kart(80 X)Sn'de 12 mb veri akış hızı var. Ama şu ana kadar hiç lexar kullanmış biriyle tanışmadım. Sandisk daha popüler ama hızı daha düşük. (60X galiba)Sn'de 9 mb hızı var. Ayrıca sirkeci de konuştuğum bir kaç esnaf "sandisk'ten uzak dur, fabrikasını uzak doğuya taşıdı ve yeni gelen malların birkaç ay sonra bozulup geri dönüyor" deyince zaten bu konuda hiç tecrübesi olmayan birisi olarak aklım karıştı.
Sizin bildiğiniz ve buradaki arkadaşlarla paylaşmak istediğiniz düşünceler varsa buraya yazarsanız sevinirim.
İyi günler.

Tarih: 11 Ocak 2005, 16:56 - İp: yok
crussor
crussor (üye)
İstanbul / Meraklı

Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben Lexar Pro aldım ve şu an için bir problem yok. Kart oldukça hızlı zaten, bekleme sürelerini daha test etmedim ama uyumsuzluk problemi yaşamadım D70 ile. Kartı taktığımda hemen tanıdı.

Tarih: 12 Şubat 2005, 08:50 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

merhaba
lexar la %100 problem yaşacaksın diye birşey yok zaten.uyumsuzluk çok düşük bir ihtimal.hayırlı olsun

Tarih: 14 Şubat 2005, 10:39 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

lexarlarda kullanılan flaşepromun şaseye bağlandığı 15 pf lik kondansatör çoğu zaman delindii için problem yaşama ihtimalin var.Makinen bloke olursa hiç korkma ve panikleme kartı çıkar makinenin pilini sök ve geri tak makineyi aç....

Tarih: 14 Şubat 2005, 16:59 - İp: yok
crussor
crussor (üye)
İstanbul / Meraklı

sağolun arkadaşlar, burkay usta söylediklerini aklımın bir köşesine yazdım, sende sağol.

Tarih: 15 Şubat 2005, 09:38 - İp: yok