Fotoğrafçılık Forumları
Sergiden Enstantaneler.. :)
sergiden fotoğraflar..
#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi.
karnım doydu zihnim çalışıyor naptınız sizzz böyleee yafuuu kendi başınızı kendiniz yakmışsınız
madde 1 : arkadaşların çogu model sıkıntısı çekerken ulu orta modellik teklifi yapılmaz
madde 2 : bu teklife ulu orta cevap verilmez heli evet cevabı asla ve asla . . .
bu dakikadan sonraki gelişmeleri sıralıyorum : tali msj kutun hayatın boyunca bu kadar msjı bir arada bir daha görmez , modellik teklifleri ardı sıra sıralanır haberin olsun . . . taraaaa ambarı götüreyim derken eldeki buğdaydan da oldun bu teklifinle geçmiş olsun . . . tali bir faydası da yok değil güzel türkiyemi modelliğin sayesinde gezme imkanıda bulabilirsin . . .
bunlar şimdim aklıma gelenler çaydan sonra diğerlerini sıralarım . . .
sizin adınıza çok üzüldüm
necat abi fotoğraf gerçekten güzel olmuş tebrikler
Necat abi döktürüyo :D sağdan soldan
durun hele az da ben döktürcem
taracım döşemişsin uzuncana bir yazı vallaha bende yazacaktım senin gibi uzun uzadıya arkadaşlardan yeter ballandırmayın diye sızlananları duyunca seninle yatinsinler birde ben kırkpınar tefrikaları gibi çığırtkanlık yaparsam iieeeyyyytttt yeter ama gelemedik bu kadarıda fazla diyecekler gibi
ama sergi şahaneydi hele o cuma akşamı ilknur tablolatrı duvara yapıştırıken senin göz kapaklarının ısrarla yerçekimine karşı koymaya çalışması en sonunda infilaksın hiçte rahat olmayan daracık koltuğa sıkışıp aşağıda uyuman birde necat abiler gidiyordu seni sergi alanında unutup sesin çıkmayınca tabi.. hele o seni uyandırırken hıaaa diye omuz silkişin yokmu tırstım valla bir kanat çarpıp duvara yapışmama an kalmıştı ki varlığımı sakin sessiz tün sevecenliğimle duyurup sakinleştirdim seni
anlatacak o kadar çok şeyim var ki sergideki herkeslerle ilgili
bende aklıma geldikçe burdan haykıracağım ayy yok susaamayacağım vallah çatlarım atlatmazsan bende insanım ayol
ama şimdilik bu kadarcık
#asuman.ka' tarafından 17.09.2007 20:28:05 tarihinde düzenlendi.
Sevgili kardeşim Tuall fotograflarının hayranı olduğum kadar,kişiliğininde hayranıyım
Panctom a yardımcı olun İzmir ayağını gerçekleştirelim serginin.
necat bey beni unuttunuz sergiye kalamadım ama eşimi ve oğlumu gönderdim yerime. daha foruma yeni girebildim ve yaklaşık 1 saattir yazılanları içim giderek okuyorum. oğlumun da bir kaç fotoğrafını gördüm mutlu oldum.
taracığım , ilknur hanım size de iyi akşamlar , keşke daha uzun zaman yanınızda kalıp görüşebilseydim. hazırlık aşamasında bile olsa sizlerle tanışmak güzeldi
tamer bey, sadullah bey, emre , fatoş, onur bey ,asuman ka sizlerle tanıştığım için çok mutluyum
çok güzel bir gün geçirdim sayenizde
#oysertkaya' tarafından 17.09.2007 20:28:24 tarihinde düzenlendi.
yaaa ben çok geç kalmışım bişiler yazmak için
neyse Taracım senin muhteşem kitabeni okurken uyuyakalcaktım ya neyse bu arada bırakmıcam peşini hala geçerli bu sözüm
serginin açılış aşamasında ,her dakka kalbimi ağzıma getiren Necat abiye,muhteşem Tara'yı,Canım İlknurumu,Çıtıpıtı Asuman'ı,Oya Ablamızı,Tamer abiyi,Sadullah abiyi tanımak çok keyifliydi.Sergi günü ise çok daha fazla kişi tanıdım,tanıştık,kaynaştık aileye katıldıım için çok mutluyum
#fatos sel' tarafından 17.09.2007 20:32:44 tarihinde düzenlendi.
necat abicim teşekkür ederim
söz necat abi haftaiçi fikret abiyle bir konuşalım Panctom ustamızın ne kadar istekli olduğunun zaten farkındayım bu işe bir el atalım izmir grubu olarak umarım alnımızın akıyla çıkarız sizler gibi . . . hepinizi ama özellikle seni ve zarzara58 onur kerdeşimizi ayrı bir sevgiyle katılımı gerçekleştirip bu çoşkuyu paylaşan arkadaşlarımızada şükranlarımı sunuyorum . . . hepiniz bir değil bin kere değerlisiniz
benim için büyük bir onur teşkil eden değerli kelimelerin içinde ayrıca teşekkürü bir borç bilirim
mutlu ve esen kalın.
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077704 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2133715 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
-
Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim
19 Şub. 2023, 21:31 serdar102
041119 Şub. 2023, 21:31
serdar102 -
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
090203 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Podcast: Sedat Pekcanattı Fotoğraf Fonu
01 Ara. 2022, 14:11 miratcenk
0113901 Ara. 2022, 14:12
miratcenk -
Fotoğrafta Çizgiler Çıkıyor :(
16 Nis. 2011, 22:19 articatur
222051129 Eyl. 2022, 02:31
tanselltunmez -
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi