Fotoğrafçılık Forumları
Sergiden Enstantaneler.. :)
sergiden fotoğraflar..
#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi.
Tualll Bey ne demek yaf bi dahakine hep beraber oluruz aaaaaaaaa yok öyle surat murat asmak... hemidek benim yanımda
kontras gardın düştü durun furmayın yassıkkktır . . . oda bizden tertemiz bir yürek
onlar sefgi gözyaşlarıydı tara'jımmmm sevdiğim insanları tekrar tekrar görüp heyecanlarına bianlık ortak olmak etkiliyor ister istemez . . . senin yanında aylanmazzz biliom zuzaylı pak güydüm hayy allah iyiliğini veysin.
#mustafaonu' tarafından 17.09.2007 18:34:07 tarihinde düzenlendi.
YENİ ONLİNE OLANLAR İÇİN GÜNCEL
Daha önce okuyanlar okumasalarda olur
Öhöö! Se-se-sesss (tamam güzel mikrafon çalışıyo)
Beni sizler var ettiniz siz gelmeseydiniz salona ben evlerinize gelecektim! vs vs..
Öncelikle Türk filmlerini bana 3 gündür "zorla" yaşatan... Ahenkli ve şuh bir tonla "Nejuuuaattthh" demezsem canımı okuyan, "bu kız yoldan gelmiş, hastaymış, ölmüş de bizim için dirilmiş" diye hiiiiç düşünmeden "TARA! KAK ORDAN ÇABIK! GİT ÇERÇEVELERİ AS! ETİKETLERE İSİM YAZ! İSİMLERİ FOTOĞRAFLARIN ALTINA YAPIŞTIR! HADİ KIZ!" diye tabiri caizse canımı okumakla kalmayıp sil baştan yazan, üstüne de 30. baskımı piyasaya süren, ama bu kadar çin işkencesinin üstüne bi o kadar da cici tatlı; ama ne olur ne olmaz elinden ASLA GAZOZ İÇMEYECEĞİM dünyalar gırgırı Necat Abi, iyi ki varsın be
(darılmaca yok, yaş sırasından gidiyorum, büyükler önden küçükler sıralarını beklesin..)
Nilgün Abla'larım var bi de... Biri sağolsun bütün gün kedilerle mıncıklaştım üstüm başım tüy oldu diye anne edasıyla "dur kızıım bi kıpırdama bırak şu kediyi kucağından tüylerini temizliycem" diye elinde bant köşeye kıstırıp üzerimi temizler
Sonra bir de İlknurum var; aşkım benim ya ben oturdum bütün gün "sizlere ömür" teyzeler gibi "ah oram ağrıyo, ah uykum var, yok uyumadım, ayol yoldan geldim".... Hatundaki nasıl azimse artık (darısı başıma) bütün duvarları donatıverdi, bana sadece uzaktan bakıp otoparkçılar gibi "solu az indir, topla gel topla gel, tamam durrrr!!!!" demek kaldı Canım benim çok çok kocaman ellerine sağlık, artık eminim bir ömür boyu ne sergide fotoğraf asmak ne çerçevelerin arkasını sökmek ne de çift taraflı bant ile yapıştırılan fotoğraflara son vites kuvvetle asılmak istemiyosundur biliyorum Muju muju!
Bi de bi de Emre Güneş ve "manitası" vardı (gıcık olduğunu biliyorum Fatoşum ondan ısrarla Emre'nin manitası olarak söz etcem senden ) Onlarda dünya tatlısı bi çift, her ne kadar Emre'yi ayağımın altına almama ramak da kalsa, 32 dişini gösterim kıs kıs gülmesiyle yumuşayıverdim (ama yumuşuyo nasıl olsa bu diye güvenme, heran kendini paspas modunda bulabilisin benden söylemesi ) Emre'nin manitası, yapış yakama diyosun ya bundan sonra zor bırakırım seni falan, yapış yapış bişicik olmaz Ben seni zaten bi kere modelim yaparım, seni yerlerde süründürür göllere sokarım, zaten bi daha sittin sene bakmazsın yüzüme, bucak bucak kaçarsın benden
Unutmayalım Asuşum var bi de benim (yaş sırası karıştı mı ne ) Cici mi cici, şeker mi şeker... Neydi o köftecideki cazgır hatun ya, git parçala "neymiş efendim yemek yicekmiş sessiz olcakmışız" orda ben sivrilik yapar "bezinizi de ben bağliyim mi" derdim de neeeeeyyyse (gece iyi uyumuşum çok mu belli oldu? Fazla enerji yüklemesi var bugün bende)
Ve ve ve... kem küm... lama... dur neydi? mmmmm... lemazükalö? yok olmadı... lemüzikalu? neydi o nick yaa Lamazikalooooo!!... sanırım bu sefer doğru yazdım, yazmadıysam da affet ayol!? hani elma çilek... ne biliyim masa kalem.. hadi olmadı güneş su hava toprak falan olsa neyse de kardeşim nerden buldun bu nicki çok aradın mı Hayır hanım ablayı komaya soktum sergi yerinde 40 defa üst üste nickini sorunca (çok kalabalıktı millet hoyda hoyda bağırıyo ben napiyim... duyu organımın alt eşik üst eşik standart insan ayarında...) allahtan adını 1 kerede idrak ettim de ordan beni zavazingoya çevirip çöp kutusuna atmadı
DEVAMI
Seninle de tanıştığıma çok memnun oldum (isim hafızam iğrençtir, turuncu melün bakışlı aptal bir japon balığı bile daha iyidir o konuda emin olabilirsiniz) kocaman öpcükler
hmmmm mmmm... başka başka... Yok şimdi tanıştıklarımı hatırlıyorum da geri dönüp nicklere bakmaya üşeniyorum var mı böyle şey
Ah hatırladım.. Sevgili sevalkalin Son dakkada tepeme tüniyerek kuşbakışımsı bir fotoğrafımı çekti Bende zaten moda girmişim iki gündür gelen geçen çekiyo, yeni pozlar bulmam lazım kendime çiçeklerle haşır neşir olduk hemen millet çiçeklere saldırmış, masaya yattık millet masaya yatmış falan... Seval hanımcım hatırlat bi ara senin için amuda kalkmaya çalışcam (yerse tabi.. hani yemezde laf olsun paragraf dolsun )
mmmmm başka başka... Aaaaaaaa Morcadı (beyler tamam sıra size de gelcek "nan hani bize?" dediğinizi duyar gibi oldum... hanımlar önden...) Morcadıcımla da çok memnun oldum, ama bugün üzerinde morları göremeyince pek bi üzüldüm, halbuski dün giydiği mor parlak göz alıcı gömleği ben çok beğnemiştim Adını bilem öğrenmedim hala, morcadı diye kaldı öyle (tuuuu bana tuuuuu!!!) Seni de kocaman öptüm şekerim
Bi de bi de benim Kübraaam var Onla da zaten görüşcez Ankara'nın altını üstüne getircez İyiki tanıştım yavrus senle de
(Hafıza yoklanıyor..........)
Beylere geldik
Önce Ege'yle tanıştık kaynaştık, "Nejuaaattt" beyden "Ege'ye ankara'da sahip çık" talimatınıda alıp yerimize oturduk (Ege biran önce ulaş bana bu Nuri Alçom eğer duyarsa ben hala seni kolundan tutup alemlere akmadım, parçalar beni parçalar!!!)
Ve Ali... Hayret ki yol boyunca gıkı çıkmadı, öyleki en son baktığımızda ikimizde yemek vagonunda karşılıklı "horultu" paslaşarak sızma noktasına gelmişiz... Neyse kulaklarım hala yerinde, teşekkür ederim Alicim
Sn. Gaijin... yok ya ne sayını, ben direk Çağdaşcan diycem bundan sonra... Görmeden önce baktık "bende geliyorum sergiye" falan... Kendisi benim gibi adamı yaptığı yorumlarla oldukça pıstırmış sündürmüş rengimi attırmış olmakla beraber, karşıma geçmekle ve benim gözüme görünmekle asrın hatasını yapmış ve o gözümde canlandırdığı "tek başına dev adam" imajını yerle bir etmiş ve bundan sonra bana yaptığı yorumlarda "ahaahaha peki çağdaşcıııııımmm " diye düşünmeme olanak vermiştir Yok yok şaka bi yana, hiç düşündüğüm gibi "antipatik" değil, aksine gayet sempatik gayet cici, kendi halinde bir insan Senle de tanıştığıma çok memnun oldum
Diğer ev sahibi Onur bey var, zarazara58 (58 miydi??) Onu unutursam eminim bir daha yüzüme bakmayacaktır Konukseverliğin ve 3 gündür Necat Abi'yle koşturman için seninde eline çok kocaman sağlık! Tanıştığıma çoook memnun oldum
(Yalnız hesap çok karıştı.. önce dedim yaşa göre sıralama sonra dedim baylar bayanlar...)
Sado Abi hala aklımdasın merak etme Barbaros'la konuşcam ayarlıycam hepimizi birgün çıkıp fotoğraf çekmeye, hatta istersen Ankara'dan gelirken benim burdaki modelleri bavula tıkıp getirebilirim İstemediğin kadar modelin olur Çok memnun oldum
Sadullah Abi çok fedakar insan! 206nın arka koltuğunda pencereyle bütünleşip benim rahatlığımı düşündü hep Onun dışında sıcakkanlı ve dünya cicisi bir insan. Senle tanıştığıma da çok memnun oldum abi
(mmmm başka başka... walla bana bu kadarına helal olsun yine iyi tuttum aklımda... dün akşam ne yemiştim ben?)
Mehmet Hocam bu sefer unutmadım sizi daha zaten Ankara'dayız bi yere gitmiyoruz, sizinle de sık sık fotoğraf avına çıkarız artık, ava giderken avlanmayalımda Görüşmek üzere en kısa zamanda Eymir Gölünde
Muratcım bu dediğime sende dahilsin zaten aslında seni sevdiğimden falan değil sırf odtü ormanına girebilm
tamam tekrar tekrar yüzümüze vurup durma işte yoktuk bizi tanıyamadın allaaa allaaaaa profil yazımızı yazamadın yoktuk yoktuk gelmeyin üzerimize . . .
iftar saati geldi ben kaçar birasdan karnım doyacak
sevgiyle ve güleryüzle kalın arkadaşlar
Allah kabul etsin Tualll Bey, afiyet olsun
oyy ooy oyyy...destan yazmışsın mübarek oku oku bitmio arada bi tali paragrafı gördüm ama şapkaya ulaşabilmişsindir inş.
sergi hakkında benimde sölceklerim:... işte tara nın dediğinden.o kadar uzun yazamıcam okumaktan benimde pilim btti zaten
zuahaha Talim şapkaya biliyosun benim kanka bakıcak onu görevlendirdim, artık buldu mu bulamadı mı gitti baktı mı bakmadı mı hiç bilmiyorum bugün kendime off verdim ne şapka ne çekim hiçbişey düşünmek istemiyorum
pertim çıktı ya 3 günde
malak gibi iki seksen yatmaya adadım kendimi
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077704 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2133715 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
-
Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim
19 Şub. 2023, 21:31 serdar102
041119 Şub. 2023, 21:31
serdar102 -
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
090003 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Podcast: Sedat Pekcanattı Fotoğraf Fonu
01 Ara. 2022, 14:11 miratcenk
0113901 Ara. 2022, 14:12
miratcenk -
Fotoğrafta Çizgiler Çıkıyor :(
16 Nis. 2011, 22:19 articatur
222050629 Eyl. 2022, 02:31
tanselltunmez -
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi