Fotoğrafçılık Forumları
Profesyonel Fotorafçılık
merhaba arkdaşlar.çok merak ettiğim birşey var acaba ne zaman bi fotorafçı profesyonel oluyor para kazandığı zaman mı? yoksa herkes kendi çapında profesyonelmidir yorumlarınızı bekliyorum.
yanılıyorsun diploma cekmez fotografı..benim ortagım orta okul terk ama ege bölgesinin en iyi poziyerlerinden biri...
Bakın Şimdi Dedim Ki -Bu siteden FotoğrafçıLığı Öğrene BiLirsin. Diye
Şimdi Bir Çok şey Öğrendin Yeni TeknikLer FarkLı PozLamaLar Vs.
Bi Yerde Oturduğun Zaman Bir Fotoğrafçıyı Mat EdebiLirsin.. Ama ELinize Birer Makina Alıp Doğaya Yada Stüdyoya Girdiğinizde Ne Olduğunu AnLayamazsın..
Bi Fotoğrafa Baktığımda Önce Tonuna Sonra Rengine Ondan Sonra Işığı Nerden GeLmiş Kaç Estantene Kaç Diyafram Olduğunu ne Kadar PozLama Yaptığını YakLaşık Olarak SöyLeyebiLirim.. BunLarı AnLamam YıLLardır Hayatımın Bir Parçası Olan MesLeğimdir DeneyimLerimdir.. Hem Tüccarımdır Hem İnsan Sarrafıyımdır Hem Fotoğrafçıyımdır..
Amatörce Bu İŞi Çok İyi YapanLar Var KendiLerine Amatör DerLer Fakat Bir Prof Kadar Usta Bir Okadarda Tecrübe Sahibi OLmuşLardır.
Sen MerakLı Yazarsın Ben Stüdyo Fotoğrafçısı Yazarım Başkası Amatör Yazar..
Bu sadece Ne Açıdan İLgiLendiğimizi Gösterir Prof'Luğumuzu Göstermez..
SaygıLarımLa.
bu arada meslegimiz okadar yüce birmeslekki..bunu bilemezsiniz.kac yıldır içindeyim hala eksiklerim var hiçbir zaman hiçbir fotografcının eksigi bilgi olarak bitmez.fotografcılık dibi görünmeyen dibi sonsuz kuyu gibidir.esen kalın..
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.sevgili Sip_Sak çok doğru söyledin açı yorumun .daha yeni başlıyoruz kuyuya girmeye liebster .samimi cevaplara çok teşekkür ediyorum saygılar selamlar herkese.
#lzrdkng' tarafından 05.09.2007 17:52:21 tarihinde düzenlendi.
bence yaptıgımız ısı ınsanlar begenıyorsa ve tekrar tekrar sana gerı gelıyosa ıyısındır ve profesyonelsındır kardes.para konusuna gelınce hepımız bu ısı para ıcın ve hergun daha profesyonel olmak ıcın ugrasıyoruz.yaptıgın ısten ıyı sekılde kazanmaya basladıysan mutlu olmalısın
Amatör mü?Profesyonel mi?Mektepli mi?Alaylı mı?Bu kavramlar ve sorular yıllardır tartışılıyor.Henüz bir sonuca ulaşılamadı.Ben amatörce düşünüp,profesyonelce çalışıyorum.Fotoğraf sevgim amatörce,anlayışım profesyonelce yani...
ROFESYONEL DEMEK O İŞİN ARTIK TÜM ANLAMIYLA ÖĞRENMİŞ OLMASI LAZIMDIR TABİKİ BUNUN İÇİNDE PROFESYONEL OLDUĞU İŞ ONUN EKMEK KAPISI OLMALIDIR
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Profesyonel Fotoğraf Makinesi Öneriniz Var Mı?
26 Haz. 2018, 00:14 raceteam99
1326627 Haz. 2018, 15:53
ercan43 -
Profesyonel Öz Geçmiş (cv ) Hazırlama Ve Şablonla
12 Eki. 2017, 23:51 prodersler
0266112 Eki. 2017, 23:52
zbkdygn -
-
Profesyonel Youtube Kapak Şablonları
09 May. 2017, 19:57 prodersler
0286009 May. 2017, 19:57
zbkdygn -