Fotoğrafçılık Forumları
Profesyonel Fotorafçılık
merhaba arkdaşlar.çok merak ettiğim birşey var acaba ne zaman bi fotorafçı profesyonel oluyor para kazandığı zaman mı? yoksa herkes kendi çapında profesyonelmidir yorumlarınızı bekliyorum.
ParayLa NasıL Bir ALaka Kurdunuz AnLamadım..!
Kendi Çapında Olur OLmaz DeğiL.
Bende Kendi Çapımda ProfesiyoneLim Beni Tatmin Ediyor YapttıkLarım..
Bu İş Emek İster Tecrübe İster.. Bu Siteden FotoğrafçıLığı Öğrene BiLirsin RahatLıkLa.. İLerLeme Eser İşa Etme Senin Yeteneğine,HayaL Gücüne KaLIr.
bir kaç yerden duymuştum fotografda para kazanmaya başladınmı profesyonel olarak tabir edilirsin diye yazdığımı mazur görün sadece düşüncelerinizi öğrenmek için açtım bu konuyu.evet düşünceler
Para kazanmayla profesyonel değil olsa olsa meslek sahibi olunur.Bugün ben profesyonelim diyen fotoğrafçı bulmanız zor çünkü iyi fotoğrafçılar içindeki amatör ruh sayesinde kendini düzelten yeni açılımlar deneyebilen,bir poz için birçok fedakarlıka bulunanlardır.Benm görüşüm budur.
Ben kendi çapımda amatörüm bilmiyorum başkaları kendini prof sanar mı?
Sanana da ben birşey demem onların içgörüsüdür,fotoğraflarıyla da yeteneklerini,hayal gücünü kanıtlıyorsa birşey diyemez kimse.Neyse sağlıcakla kal
fuji s20 de flaş ayarı nasıl yapılır
National Geographic bu ay fotoğraf yarışması düzenledi
Profesyonel ve amatör ayrı ayrı...
Profesyonel tanımında ise : Kazandığı paranın %50 sinden fazlasını fotoğrafçılıktan elde etmek olarak gösterdi.
Profesyonel, bir işi kazanç sağlamak amacı ile yapan kişiye denir. Genelde profesyonel bizim aklımızda o işin ustası erbabı diye betimlense de aslı bu değildir. Dolayısı ile kişi "Fotoğrafçılığı profesyonel olarak yapıyorum." diyorsa o işi kazanç için yaptığı düşünülmelidir.
ilginç meslek mi profesyonellikmi herikiside mantıklı geliyor biras.kafa iyice karıştı. sanırım fotorafçılıkta kesin bi tanım yok profesyonel fotografçılık için ondan düşünceler ve şekiller değişio..
ızrdkng..
öncelikle fotoğraf terimini doğru yazmayı öğrenmekle başlayabilirsin sevgili kardeşim..
"fotorafçı" yazılmaz. doğrusu "fotoğrafçı" dır.
zaten profosyenelse para kazanıyor demektir.amac para kazanmaktır.aracsa profosyenelce calışmaktır..
elinde 4 yıllık diploman varsa en baba profesyonelsın..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Profesyonel Fotoğraf Makinesi Öneriniz Var Mı?
26 Haz. 2018, 00:14 raceteam99
1326627 Haz. 2018, 15:53
ercan43 -
Profesyonel Öz Geçmiş (cv ) Hazırlama Ve Şablonla
12 Eki. 2017, 23:51 prodersler
0266112 Eki. 2017, 23:52
zbkdygn -
-
Profesyonel Youtube Kapak Şablonları
09 May. 2017, 19:57 prodersler
0286009 May. 2017, 19:57
zbkdygn -