Fotoğrafçılık Forumları
Objektif Grubu.. Kapatılmıştır!
Kafanıza göre takılın gari : )
#panctom' tarafından 04.11.2011 02:39:06 tarihinde düzenlendi.
seto3535 ve alibali.. umarım en kısa zamanda aramızda olursunuz
yeni katılımlar, sadece benim değil, herhangi bir objektif üyesinin dahi takdiri olabilir
Teşekkür ederim ilginiz için, panctom...
Sevgili mustafa..Bu uğurda ne mücadeleler verdiğimi az çok bilirsin.Ancak objektif grubu üyesi olarak bu üyeliğe yakılır davranmadığımı, davranamdığımı düşünüyorum..Çünkü fazla yorum yapamıyorum.:Artı arkadaşlara yol gösterebilecek kadar yorum da yapamıyorum..Tabi tüm bunlar işlerimin yoğunluğundan..
Objrektif bir objektif üyesi olmadığımı düşünüyorum.Ve bunun için bu nadide gruptan ayrılmak istiyorum..
hocam, bu talebini kabul etmem MÜMKÜN DEĞİL..
objektif olmak, onlarca yorum yazmak değildir. Bak onlarca yorum yazanlar var sitede..
alkışı basıp geçiyorlar bir sonrakine.. sıradaki gelsin misali..
sen ayda yılda bir de yazsan, harbi yorum yazan az sayıda üyeden birisin.
bu da yeterlidir. önemli olan ÖZ yorum yazmak..
Ve artı 267 foto eklemişsin, 1278 yorum yazmışsın. hiç te kötü bir rakam değil
bu grubun olmazsa olmaz üyelerinden birisin. bu yuzden talebini kabul edemeyeceğimi sevinerek bildiririm
Mustafa hocam güzel düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ederim..
Çok onurlandım..Çok gururlandım.
Ancak her zaman içten olduğum gibi bu ifadeleri yine içten söyledim..
Elbetteki objektiflikten ayrılmak istemiyorum..Elbeete ki öğrenirken öğrendikelrimi de paylaşmak isterim.Ancak abi greçekten vaktim olmuyor..Tamam bu grupta kalayım .Ama İnşallah sevgili arkadaşlar da bizi hoş görür..
kesinlikle hoş görülecektir hocam..
hergün sayfalarca yorum yazmaktansa, yazdığın zaman harbi yorum yazmak hepsine bedeldir.
zaten bizim misyonumuz bu.. bol bol yazmak değil.. yazdığımız fotoğrafa gerçekçiliğimizle değer katmak!
ÖNEMLİ:
Ama tabii bu demek değildir ki; gerçekten güzel bir fotoğrafa illa kusur bulacağız!
güzelse, güzele hakkını vermek gerekir. İlla kusur bulacam diye kendimizi paralamayalım
selamlar..
Gruba başvuran arkadaşlara önemle:
*Başvuruların kabulu sadece bana bağlı değildir.Grubu ben kurmuş olsam da, her üye söz sahibidir ve müdahale edebilir.
*Başvuran arkadaşlar, sadece güzel ve hatasız fotoğraflara yazarsa, objektif olup olmadıklarını anlayamayız. Bu yüzden hatalı çekilmiş fotoğraflara ve acemi arkadaşların fotoğraflarına yapıcı eleştiri yapmalısınız. Onlara hatalarını yazarak yol göstermelisiniz.
sadece güzel fotoğraflara yazmak objektif grubuna katılmak için yeterli değil maalesef..
*Site sahibi ve yönetimi, objektif üye seçimine müdahale ve iptal konularında yetkilidir.
#alibali' tarafından 20.01.2009 23:11:17 tarihinde düzenlendi.
2 yeni objektif arkadaşımıza "hoşgeldiniz" diyorum
Hos bulduk Mustafa Umarım layıkıylan bu gorevı yerıne getırırız..
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Nikon D70 Body İle Uyumlu Objektif Almak İstiyorum
19 Nis. 2018, 16:05 henca
2310224 Nis. 2018, 17:15
ercan43 -
Fx Uyumlu Geniş Açı Objektif Hakkında