Fotoğrafçılık Forumları
Ne Çekiyosun Kardeşim
ARKADAŞLAR BENCE "NE ÇEKİYOSUN KARDEŞİM, ÇEKMESENE" YÜZÜNDEN DAYAK YEMEYEN FOTOĞRAFÇIYA FOTOĞRAFÇI DENMEZ. SİZ NE DİYORSUNUZ
ya cekocum hay ağzına sağlık. İnan çekım yaparken oyle şeyler soyluyolar oyle şeyler soruyolarkı akla ziyan.insan kendini uzaylı falan hissediyo.Çanakkalede Hoş bir çiçek gordum renkler nefis mevsim bahar hemen makınama sarıldım bir maro çekem dedim Eğildim şekilden şekile girdim pozu yakaladım o arada bir hatun kişi geldi "afedersiniz o çiçeği neden fotoğraf çekiyorsunz"dedi pozisyonum bozuldu cevap verecem ne diyim kı şimdi ben buna dedim.kız caza cevap bile veremedim.Sonra düşündüm ya ne oluyoruz falan diye kendi içimde biraz cedelleştim.ben mi garibim bunlar mı dedim. ama ilk yıllarım olduğundan boyle oldu şimdi tabir-i caiz se yuzssuzleştim..(dayak yok benım hıkayede ama neyse___)
#Huzun_Seli' tarafyndan 15.09.2005 23:37:14 tarihinde düzenlendi.
TEDAVİ OL DİYORUM...
BÖYLE BİR ANI'MIZ VAR GALİBA.DAYAK OLAYI OLMADI AMA TERS TEPKİLERLE KARŞILAŞTIM.KOVALANDIM, KAÇMASAYDIM BELKİ DAYAKTA YERDİM.
ceko senin için çok üzüldüm geçmiş olsun.
herneyse ben sevgili çiftlerden uzak durmak lazım diyorum. sonra olabilir.
#acesur' tarafyndan 16.09.2005 18:20:37 tarihinde düzenlendi.
valla asl1nda hakl1s1n ceko.ama ben dayak yiyyen taraf deilde dayak atan taraf olmay1 tercih ederrdim.bence sanat ad1na davama kimse mami olamaz.dayam1da atar1m.fotoraf1m1da çekerim.
Valla arkadaşlar ben alıştığımdan söylüyorum. Az çok haber fotoğrafı çektiğimizden böyle durumlarla karşılaşıyorum. Bir de ben biraz görüntülenmesini istenmeyen gizli saklı şeylere objektifimi çevirmeyi çok severim. Gıcıklıkmı dersiniz delilik mi bilmiyorum, ama dayanamıyorum haberci ruhu olsa gerek
fotoğrafı çekilenler adına sizi saygıya davet ediyorum.
sizde nasıl bir laf ettiğinizi birdaha duşunun isterim.
kişi haklarına saygılı fotograf dilerim.
saygılar.
Ne diyosun arkadaşım sen ya. ne saygısı. adamların fotoğrafını çekiyoruz, canlarına kastetmiyoruz. sokak aralarında yürütülen gizli saklı uyuşturucu pazarlığı yapan adamlara mı, kapkaç yapan adamamı, kurdukları işporta mafyası ile kendilerini çektiğimde bana saldıran adamlara mı ya da halka malolmuş bir tarihi eseri çekiyorum diye üzerime atlayan güvenlik görevlisine mi saygı göstermemi bekliyorsun. bırakın bu insanların özel yaşamlarına saygı gösterme olaylarını. Ara Gülerler, İzzet Keribarlar, İbrahim Zamanlar, Sabit Kalfagiller ve sayılabilecek değerli tüm türk fotoğrafçılar sizce olay yaratan, dünya fotoğraf literatürüne giren fotoğrafları izin alarakmı çekmişlerdir.
sanirim dayak yiyip yememekle birebir aciklanamaz fotografci olunup olunmamasi..
..
ama saygi konusunda benim de anlam veremedigim bazi seyler var dogrusu.. cekoya katiliyorum..
fotograf cekiliyor.. fotografdan kimseye zarar gelmez.. gelemez..
ancak insanin saklayacak birseyleri varsa fotografinin cekilmesinden rahatsizlik duyabilir..
ama tabii insan hali bambaska bir olay.. bir esimizin de fotografinin sokaktaki bir yabanci tarafindan cekilmesini istemeyiz degil mi?..
...
diger yandan olay eger ki haber fotografciligi veya paparazzilik ise zaten saygi gostererek, aranan veya istenen fotograflari cekemezsiniz.. saygi ile olmaz..
.................
huzun_seli senin durumun da bayagi sakatmis hani..
cicekten de mi izin almak gerekiyor acaba fotograflamadan once?..
..o hatun kisi acaba bakirkoylu muymus?..
Fotoğraf teknolojisi o kadar gelişti ki arkadaşlar insan fotoğrafının çekildiğinin bile farkına varmaz. Kötü niyeti olan bir fotoğrafçı isterse dayar 400mm teleyi çeker fotoğrafı, photoshopta da şebeğe çevirir, internette de yayınladımı olur sana saygı Onun için özel hayatmış, saygıymış, filanmış falanmış.
Hem niye eşinizin, dostunuzun, kardeşinizin fotoğrafının çekilmesinden rahatsız oluyorsunuz ki. Bence takılmayın böle şeylere
İlgili olabilecek konular
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
016619 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
014608 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone