baris2357
baris2357 (üye)
İstanbul / Amatör

Kitap Ve Site Önerisi

Selamlar..

Dslr makina almaya karar verdim.2 haftaya elimde olacak .Kendimi yetiştirme adına bana ,başlangıç düzeyinde kaliteli bir türkçe kitap önerirmisiniz.Ve tabi varsa dergi.Birde bu siteden başka hangi siteleri incelememi tavsiye edersiniz.Teşekkürler..

Tarih: 21 Mart 2007, 11:25 - İp: 88.***.**6.248
punc
punc (üye)
İstanbul / Amatör

Barış merhaba. Sitedeki arkadaşlar tam tersini söyleyebilir ama ben kursa gitmeni öneririm. İstanbul Beyoğlu'nda Fototrek'e başladım geçen hafta. Hem eğlenceli aktiviteler içeren bir programı hem de bir kitabın sunamayacağı içerikte öğretim tarzı var. Tabi tercih senin...

Tarih: 21 Mart 2007, 11:44 - İp: 213.***.**6.70
baris2357
baris2357 (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler.Kursa da gidebilirim ancak saatleri bana uyarmı emin değilim.Benim için uygun saatler 9,10 gibi akşam.Saatleri biz belirleyebiliyorsak gündüz saatlerini ayarlayabilirim belki.Web adresini verirmisin.Görüşmekte fayda var.

Bunun dışında önerebileceğin kitap veya dergi varmı..

Tarih: 21 Mart 2007, 11:51 - İp: 88.***.**6.248
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Bu linkteki kitabı da başlangıç olarak okuyabilirsiniz.
Dijital Fotoğrafçının El Kitabı

Kitap teknik ayrıntılara çok girmeden genel olarak farklı fotoğrafçılık alanlarında standart kaliteli fotoğraflar çekmek için hangi noktalara dikkat etmeniz gerektiğini doğrudan ve pratik olarak aktarıyor.
Bence ilk başlayanlar için çok yararlı bir kitap.

Tarih: 21 Mart 2007, 15:06 - İp: 213.***.**2.51
punc
punc (üye)
İstanbul / Amatör

kursun web sitesi www.fototrek.com . Temel Fotoğraf Teknikleri Semineri'nden başlaman gerekiyor. Haftaiçi ve haftosanu olan programlar var. Bir incele mutlaka. Kitap olarak benim fikrim yok ama kursa gidersen orda kitap da veriyorlar

Tarih: 21 Mart 2007, 15:54 - İp: 213.***.**6.70
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Natioanl geographic dergisi eğitim cd lerini alabilirsiniz.
Çok güzel hazırlanmışlar.
Cüzi bir ücret karşılığı 4 cd lik eğitim cd lerini size yolluyorlar.

Tarih: 21 Mart 2007, 15:56 - İp: 81.***.**7.49
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Evet nationalgeographic.com.tr girin.. oradan siparişinizi verin 24 ytl gibi bir fiyat tutar.... Kitapdan cok daha faydalı olacagına eminim.. Zaten orada olmayan teknik bilgileri de internetten rahatca bulabilirsiniz

Tarih: 21 Mart 2007, 16:01 - İp: 88.***.**0.40
calvino
calvino (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba,

yeni baslayanlar için kurs en güzeli. deneyimli insanlarla tanışarak, test ederek öğrenirsiniz. fototrek de bu iş için uygun bir yer. fotograf dostları da edinebileceğiniz bir yer. keyifli fotograflar dilerim

Tarih: 21 Mart 2007, 17:09 - İp: 88.***.**5.251
baris2357
baris2357 (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkür ederim.

Verdiğiniz kitabın yayınevi ismini öğrenebilirmiyim.

Ngc cd lerini almıştım zaten dergiyle.İnceleme fırsatım olmamıştı.Demekki ilk iş burdan başlıyoruz.

Kurs olayını araştıracam.

Takip ettiğiniz dergiler yokmu

Tarih: 21 Mart 2007, 17:20 - İp: 85.***.**2.7
herodot
herodot (üye)
Nevşehir / Amatör

İstersen aşağıda yazdığım siteye bak güzel bilgiler var.

http://www.fujifilm.com.tr/bilgi.asp

Tarih: 21 Mart 2007, 18:00 - İp: 88.***.**9.142
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

baris2357,
eğer sorduğun yayınevi benim söylediğim kitabınki ise Alfa Yayınevi. zaten kitap için verdiğim link de alfa yayınlarının sitesi.
bu kitap okurken hiç sıkılmayacağın ve hatta 2 gecede çabucak okuyup bitermek isteyeceğin kadar ilgi çekici ve insanı zevkle okutan bir kitap. genelde basılı yayınlar bu şekilde olmazlar.

Tarih: 21 Mart 2007, 18:52 - İp: 88.***.**5.157