Fotoğrafçılık Forumları
Kene Ve Fotografçı
Bu iki terim nasıl olur da bir biri ile alakalı olur diye hiç düşünmeyin..
Dikkat eden arkadaşlar olabilir bir haftaya yakındaır sitede fazla gözükmedim..Çünkü hem sergimiz vardı onun telaşı vardı hem de kene tarafından ısırıldım..
Aman dikkat arkadaşlar..Dün çekim için Durağanın çevresinde gezindim..Ve parkta bir çiçek yığını buldum..Bol bol fotografını çektim o çiçeklerinn..
İçlerine girdim..sağlarından solundan vs bir çok çekim yaptım.. Sonra eve geldim ve bacağımda tesadüfen henüz yeni ısırrmış olan bir kene buldum..Tuttuğum gibi aldım onu..Doğruca doktora koştum..Onu da o yaratığı da bir kaba koyarak onu da götürdüm..Hastane Sinop DH ye sevk etti.Biyokimya cihazları bozukmuş onun için..
Bugün Sinopa gittim.Tetanoz ve bir başka iğne yaptılar....Yapılması gereken tahlillerin bir tanesi yine cihaz arızalı olduğu için yapılamadı..Ama diğer tahliller temiz çıktı..P.tesi tekrar gideceğim..O zamana kadar kendi kendimi gözetmem gerekiyor..Yüksek ateş ve deride kızarıklıklar gözlemlersem hemen gidecekmişim..Yani kırım kongoun belirtileri bunlarmış..
Özellikle doğa fotografçılığı yapan arkadaşlar benim durumumuma kalmamaları için eve döndüğünüzde mutlaka bütün elbiselerinizi çıkarın ve üstünüzü başınızı kontrol ediniz..Sahada çalışırken de yere bir şey sermeden oturmayınız..
Herkese saygı ve sevgilerimle
Keneyi ilaçlayalım gibi bir öneri gelmesin de ne olursa olsun. Keneyi öldürürken daha kötü sonuçlara da yol açılabilir.
Dünyada kene ile ilgili tedavide en başarılı Türkiyeder ölüm oranı % 5 tir.Arz ederim.
Başka ülkelerd de var mı ki bu hastalık usta..Benim bildiğim bir kIrımda Bir kongoda bir de Türkiyede varmış bu hastalık
lazut seni kenemi ısırdı eyvahhh zavallı keneye bişi oldumuki..bak şimdi ben cok merak ederim yaa.gecmiş olsun kenemize..
Isırdı Ne var bunda.Ve tam bir yıl 2 ay oldu Ama acaip bir seyler olmaya başladı bende.İyice keneleştiğimi ve liebster diye birine yapışmak için harıl harıl çalıştığımı söylemek isterim.
özledim seni beee
Ben de.. Kırımı da kongoıyu da göstermek için sana can atıyırıum.Hadi 146 ile burdayım.Fazla tutma beni [>:D
gecmiş olsun acil şifalar dilemiyorum zaten turp gibisin kötülere hiç bişecik olmaz.lazut namıdeger sefer hocam ..
Ben de kenelendim
Geçmiş olsun mavi izci..Hayırdır nasıl oldu? Ne yaptın..
İlgili olabilecek konular
-
Okul Fotografçılığı Albüm Ve Diğer Ürünler
04 Eki. 2016, 18:05 bir_dost
4701225 Şub. 2019, 12:13
fotoalbumleri -
-
Psd Formatında Fotografçılar İçin Kostüm
21 Oca. 2016, 23:14 byalicoban88
0257721 Oca. 2016, 23:15
byalicoban88 -
A'dan Z'ye Fotografçılık Eğitimi