Fotoğrafçılık Forumları
Jimmy Jip İmalatı
Arkadaşlar jimmy jip yapmaya karar verdim ve bayağı yol kat ettim. makina mühendisiyim ayrıca profesyonel olarak fotoğraf ve video işleri yapıyoruz. jimmy jip tasarım aşaması bitti ve 1 hafta içindede montaj aşamasına gececeğim. iyi bir iş ortayaçıkacağına eminim 3 boyutlu tasarım aşamasında hic bir problem gözükmüyor . Kısa zamanda sizlerlede paylaşmak isterim
arkadaşlar kusura bakmayın jimmy jip 13 metre fiyatı nasıl ögrene bilirim türkiyede satan varmı yardımcı oldugunuz için çok teşşekkür ederim.
.........Gayet sevindiri bu tür gelişmeler..... Ayrıca belirtmek isterim ki ben de profesyonel bir CAD Tasarımcısıyım...... Autocad ..Solidworks ve Catia programlarıyla çok çeşitli Jimmy Jip çizimlerim mevcut........ Ayrıca Inventor ile de Simüle ettiğimde mükemmel oluyo........
ve ayrıca....... biraz elektronik bilgim oldugu için Auto Komutlar ile cihazın otomatik bazı hareketler yapmasını düşünüyorum......
...... ama işin metalurji kısmı mühendislik...yani sizin işiniz....... hangi materyali kulanmak gerektiği ve metal yorgunlukları kısmında eksiklerim olduğundan ve de zaman kısıtından dolayı ....Basit sanayide üretime geçemedim.........
ama hala içimde hırs mevcut ....... en kısa sürede...... bir örnek üretmeyi düşünüyorum.......
tekrar kutluyorum............Umarım fazlasıyla başarılı olur.......!!!!!
valla benim elaman tutturdu jimmy jim diye ilgilenmeye başlamıştımki bu yazıları okudum dort gözle projenin neticelerini beklıyorum ayrıca çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum
Arkadaşlar bende kendi imkanlarımla bir ev yapımı jimmy jib yaptım.
Bu jimmy ile çekilen görüntüleride Buradan izleyebilirsiniz.
Yorumlarınızıda filmi izlediğiniz siteye yaparsanız çok sevinirim. Saygılarımla...
#kayasli' tarafından 05.01.2009 16:37:25 tarihinde düzenlendi.
kayasli sayın abim eçkimi izledim çok harika bir iş çıkarmışın tebrikler
Arkadaşlar bizim yaptığımız jimmyjip orjinale çok yakın, orjinal profillerden yapıyoruz ama işler çok yoğun malum düğün sezonu bu aralar hiç projeye bakamıyorum ama ilk fırsatta bitireceğiz.
ne zman bitecek bu...fiyat konusunu da bilgilendirirseniz seviniriz.birde örneğini koyun foto olarak
Kendi yaptığım tamamıyle ev yapımı jimmy jib. Nihayet bitti...Buradan izleyebilirsiniz
Jimi Jip Çok Pahalı Bir Cihaz Kendin yapman çok mantıklı bana bir tane lazım,Bende Karar verdim bir tane bende yapacam...)
Tempraya ferrari muamelesi yapmissin kardes.Ama helal olsun becermissiniz olayi...Ilgilendigim bir alan degildi ama ogrenmenin yasi yok.Ben japonyadayim belki bende yaparim bi tane pazara bi cikinca bakayim
İlgili olabilecek konular
-
Jimmy Jib İçin Kullanılabilecek Hafif Malzeme?
26 Haz. 2016, 18:44 zafergrbz
5199505 Tem. 2016, 20:41
mete007 -
-
Acil Jimmy Jib Konusunda Yardım
19 Ağu. 2013, 17:41 cenko1905
2215813 May. 2014, 21:04
jimmy-jib.net -