Fotoğrafçılık Forumları
Jimmy Jip İmalatı
Arkadaşlar jimmy jip yapmaya karar verdim ve bayağı yol kat ettim. makina mühendisiyim ayrıca profesyonel olarak fotoğraf ve video işleri yapıyoruz. jimmy jip tasarım aşaması bitti ve 1 hafta içindede montaj aşamasına gececeğim. iyi bir iş ortayaçıkacağına eminim 3 boyutlu tasarım aşamasında hic bir problem gözükmüyor . Kısa zamanda sizlerlede paylaşmak isterim
sevindirici bir gelişime geçmişite benzer çalışmalar yapılmıştır türkiyede biride benim ama tek başlıma argeye para yettiştirmedim.
bu işi için kaliteli materyaller kullnamak zoundayız. elimden gelcek dentim anlamında bişi olursa yardımcı olamaktan mutlu olurum.
flassv İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH TECRÜBELERİNİZDEN YARARLANIRIM. pc ortamında tasarım bitti. uygulamada ise sorun çıkmayacağını düşünüyorun tek problem kameraza zoom aut ve in kontrolunü çözmeye çalışıyorum
tebrikler,umarım tamamına erer
sony camacorder kullanılısa lunc bağlantı sistmei ve remote zoom gibi özelikllerini bir çoğınunu kullnanabiliyoruz
jimy kaç kg camcorder taşıya bilecek
4.5 METRE OLARAK DÜŞÜNDÜM. YAKLAŞIK 40 KG TAŞIYA BİLECEK
40 kg taşıtmak içn itfaiye arbası gibi şi yapmanız lazım 40 kg kaldıabilir ama satabil harekt edemez 10 kg stabil taşısın fazlası ile yeter pan tilt roll karektleri için nasıl motor kullnacaksın
pan tilt motoruda güvenlik kameralarında kullanılan motorlar var yaklaşık 15 kg kadar taşıya biliyor onu düşündüm
güvenlik kamerası pantilt sistemi ile jimjip kumanda edilemez...
15 kg tasıması hikayedir..jimijip in espirisi mükemmel dengedir....
pantilt ve roll motorları 100 gr.-150 gr lik yuke girer
yaptıgın masrafa değecek bi sey yapmanı tavsiye ederim
sen ne tavsiye edersin pan tilt motoru olarak
akım kontrollü servo motorlar tavsiye ederim
İlgili olabilecek konular
-
Jimmy Jib İçin Kullanılabilecek Hafif Malzeme?
26 Haz. 2016, 18:44 zafergrbz
5199105 Tem. 2016, 20:41
mete007 -
-
Acil Jimmy Jib Konusunda Yardım
19 Ağu. 2013, 17:41 cenko1905
2215313 May. 2014, 21:04
jimmy-jib.net -