Fotoğrafçılık Forumları
Iso Yükseldikçe Pürüz
ıso 400 ü kullandığımda bu sorunla karşılaşıyorum yani ıso yükseldikçe pürüzleniyor bu normal bişi mi?
Noiseware Professional Edition kullanınca kalkıyor ama daha başka çözüm arıyorum
#yetisbey' tarafından 03.08.2007 14:50:28 tarihinde düzenlendi.
normal bir şey...makine neydi?
canon ıxus 750 ıs kullanıyorum bu problemleri nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
doğa fotoğrafçısı derken profesyonel değilim şu şekilde olsaydı "amatör doğa fotografçısı"inanın bunu seçerdim bi kompakt makinayla ne kadar olunursa olmaya çalışıyorum açıkcası amatörüm umarım sorun teşkil etmez sadece 3 yıllık bir deneyimim var kütahya vazosunda asker felan çekiyordum aile gibi çalıştığım yerde
#yetisbey' tarafından 03.08.2007 15:29:01 tarihinde düzenlendi.
bu arada lensın uzerınde bıraz leke var galıba
defalarca silmeme rağmen çıkmadı bazen çıkıyor arada bir
bence o görünen yuvarlaklar karlı ortamda çektiğiniz için olmuş olabilir kar taneleri parlama yapmıştır.ya da dediğiniz gibi ciddi bi lekedir.iso konusunda da efecanın sölediklerine katılıorum makine ne kadar ii olursa olsun iso arttıkca kumlanma oluor çözümü şimdilik yok.
leke değil, hale olduğunu düşünüyorum..
gren ( noise ) istemiyorsanız. dSlr alım planları yapın.. ancak yüksek asalarda mecburen oluyor..
ben gerek duymadikca 50 iso ile 100 iso arasi calisiyorum. daha 200 iso bile cekmedim kaldiki 400 isoda gren olusmasi cok normal.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Titreşim Önleme mi Yüksek Iso Mu?
10 Oca. 2007, 16:24 ocaklilar
464823216 May. 2019, 10:26
tanersargin -
-
Ürün Çekimi F Iso Ve Enstantane Bilgileri?
23 Nis. 2016, 14:03 fleptix
5295711 May. 2016, 12:34
dilaver61 -