Fotoğrafçılık Forumları
Gözümüz
fotoğraf makinalarının minimum netleme mesafelerini biliyoruz da peki gözümüzün netleme mesafesi nedir bilen varmıı
vaybe göze bak kıymeti bilmek lasım sabahtan akşama kadar bilg başında maf ediyoruz.
ama iste gozumuzle fotograf da cekemiyoruz fotoser.. o yuzden bosver, kullan gitsin..
....
sevgili canahmet,
küçük bir ayrıntı ama kafama takıldığı için belirtmek istedim.. tabiatı ve gözü Allah yaratmıştır.
sevgili applemac,
birincisi; eski dilde "kinaye" denilen fakat günümüzde "ironi" olarak adlandrılan ifadeye dair bilgini gözden geçir,
ikincisi; dil bilgisi yazım kurallarında yer alan ifade sonu parantez içinde ünlem işaretinin (!) anlamı hakkındaki bilgilerini gözden geçir,
üçüncüsü; bilmeni istedim canahmet takma adını laf olsun diye seçmedim.ayrıca ilgine teşekkür ederim.
[>:D
sevgili canahmet,
birincisi : beni ve tüm arkadaşları aydınlattığınız için teşekkür ederim.
ikincisi : bilmenizi istedim.. applemac lakabını macintosh kullandığım için seçtim..
üçüncüsü : gereksiz bir yorum yazdım.. sizden özür dilerim..
[>:D
sevgili applemac
bence o yorum gereksiz değildi ama neyse
teşekkür ederim.. önemli olan gerekli veya gereksiz olmamasından çok insanlara yaklaşım biçimi.. ben dikkat ederseniz kafama takılan diye başladım o yoruma..
karşıdaki insan ben şöyle demek istemiştim demek yerine karşısındakine üstünlük taslayıp, küçük görüyorsa zaten bir değeri kalmamıştır o yorumun.. edebiyat sadece dilbilgisi bilmekle olmuyor, aynı zamanda etiği de iyi işlemek gerekiyor..
sağlıcakla..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Gözümüz Kaç Megapiksel?cevab Burada
30 Tem. 2006, 15:51 yilmaz47
73074207 Ağu. 2006, 11:59
profiterol -