papatyax
papatyax (üye)
İstanbul / Amatör

Fotoğrafçı Olmak İstiyorum

Yeni bir üyeyim, herkese merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Yıllardır fotoğrafa meraklıyım ancak aktif olarak hiç bir şey yapmış değilim. Yaşım 25.
Size sormak istediğim şu: Üniversiteye gitmemiş olmak, fotoğrafçılık mesleğini icra etmeme engel midir? Tecrübeli arakadaşlara soruyorum; diyelim ki kendimi yetiştirdim, kurs vs. eğitim de aldım ama üniversite mezunu değilim. Genel olarak piyasada iş yapabilir miyim?
Ben yaklaşık 7 yıldır sevmediğim işlerde çalışıyorum. Sevmediğin işi yapmak kadar yıpratıcı birşey yok. Bu yüzden hobimi, mesleğe çevirmeye karar verdim. Lütfen bana yardımcı olun, maddi olarak çok çok iyi bir durumda da değilim bunu belirtmek isterim. Şimdiden teşekkürler...

Tarih: 20 Aralık 2011, 22:45 - İp: 78.***.**4.14
papatyax
papatyax (üye)
İstanbul / Amatör

Selam,
Ya internete girmeye bile vaktim olmuyo bırak eğitimi ( ama şöyle bişey düşündüm bu yakınlarda işi bırakmayı düşünüyorum pek memnun değilim işimden o yüzden ayrılcam hem eğitime zaman ayırıcam hem de kendime biraz birikim yapıyorum bu aralar bence de süper zevklii )

Tarih: 5 Ocak 2012, 18:15 - İp: 88.***.**0.46
turkhfoto
turkhfoto (üye)
Aydın / Amatör

umarım çok güzel olur ya...

Tarih: 25 Ocak 2012, 10:35 - İp: 81.***.**1.120
turkhfoto
turkhfoto (üye)
Aydın / Amatör

benimde zaten çok güzel gidiyor.. hc boş degilim zaten durmadan fotoğraf cekimlerinde oluyorum bide manken fotoğraf cekimleri benim bile fırsatım olmuo artık ya.. hc giremiyorum nette sdce arada sırada bi giriyorumm o kadar..

Tarih: 25 Ocak 2012, 10:40 - İp: 81.***.**1.120