papatyax
papatyax (üye)
İstanbul / Amatör

Fotoğrafçı Olmak İstiyorum

Yeni bir üyeyim, herkese merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Yıllardır fotoğrafa meraklıyım ancak aktif olarak hiç bir şey yapmış değilim. Yaşım 25.
Size sormak istediğim şu: Üniversiteye gitmemiş olmak, fotoğrafçılık mesleğini icra etmeme engel midir? Tecrübeli arakadaşlara soruyorum; diyelim ki kendimi yetiştirdim, kurs vs. eğitim de aldım ama üniversite mezunu değilim. Genel olarak piyasada iş yapabilir miyim?
Ben yaklaşık 7 yıldır sevmediğim işlerde çalışıyorum. Sevmediğin işi yapmak kadar yıpratıcı birşey yok. Bu yüzden hobimi, mesleğe çevirmeye karar verdim. Lütfen bana yardımcı olun, maddi olarak çok çok iyi bir durumda da değilim bunu belirtmek isterim. Şimdiden teşekkürler...

Tarih: 20 Aralık 2011, 22:45 - İp: 78.***.**4.14
denizmen
denizmen (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

DENİZ BEN SİTENİN YENİ ÜYESİYİM: FOTOĞRAFÇILIK OKADAR ZOR BİR UĞRAŞIDIRKİ.... NORMALDE UFACIK ÇOCUK BİLE ALSIN ELİNE KAMERAYI ÇEKİM YAPAR ; FAKAT O ARTI KAREYİ GİZLİYİ YAKALAMAK FARK ETMEK HERKEZİN YAPACAĞI DETAY DİİLDİR, ustalar zaten bu konuda deneyimliler , ŞÖYLE DÜŞÜNÜN OTOMOBİLDE NE DERLER TAMİRCİLER '' MOTOR KULAĞINA SAHİP OLMALISIN '' YANİ FOTOĞRAFÇILIKTADA BU İŞ ''DETAYLI BİR BAKIŞA SAHİP OLMALISIN '' KARŞILIĞINA SAHİPTİR ..... BEN RESMİ ÇEKERKEM BAZEN! EN GEREKSİZ veya SAÇMA DENECEK KÖŞESİNDEN BAKARAK EN ZARİF CAN ALICI KAREYİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM

Tarih: 22 Aralık 2011, 13:50 - İp: 85.***.**3.112
denizmen
denizmen (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

DENİZ BEN SİTENİN YENİ ÜYESİYİM: FOTOĞRAFÇILIK OKADAR ZOR BİR UĞRAŞIDIRKİ.... NORMALDE UFACIK ÇOCUK BİLE ALSIN ELİNE KAMERAYI ÇEKİM YAPAR ; FAKAT O ARTI KAREYİ GİZLİYİ YAKALAMAK FARK ETMEK HERKEZİN YAPACAĞI DETAY DİİLDİR, ustalar zaten bu konuda deneyimliler , ŞÖYLE DÜŞÜNÜN OTOMOBİLDE NE DERLER TAMİRCİLER '' MOTOR KULAĞINA SAHİP OLMALISIN '' YANİ FOTOĞRAFÇILIKTADA BU İŞ ''DETAYLI BİR BAKIŞA SAHİP OLMALISIN '' KARŞILIĞINA SAHİPTİR ..... BEN RESMİ ÇEKERKEM BAZEN! EN GEREKSİZ veya SAÇMA DENECEK KÖŞESİNDEN BAKARAK EN ZARİF CAN ALICI KAREYİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM

Tarih: 22 Aralık 2011, 13:51 - İp: 85.***.**3.112
turkhfoto
turkhfoto (üye)
Aydın / Amatör

inşla bi yerde fotoğrafcçılıkda calışırsın... bnmide öyle bnde ilk önce phostp egitim aldım daha snra bşka bi yerde işe başladım direk phsop üzerine snrada. fotoğraf makine egitimine gtm ve şuan.. hale calışıyorum ..

Tarih: 23 Aralık 2011, 12:24 - İp: 88.***.**2.148
papatyax
papatyax (üye)
İstanbul / Amatör

İnşallah ya ben şu an oldukça yoğun bi işte çalışıyorum ama elimden geldiğince bu işle ilgili araştırma yapıyorum çünkü gerçekten çok istiyorum sen ne tarz bi işte çalışıyosun şu an stüdyo falan mı yoksa şirket mi?

Tarih: 24 Aralık 2011, 11:54 - İp: 78.***.**2.13
turkhfoto
turkhfoto (üye)
Aydın / Amatör

sen şuan ne işi yapıorsun ki ben hem photoshop hemde fotoğraf ceken biriyim .. daha snra stdyo be akteül fotoğrafcıyım.

Tarih: 24 Aralık 2011, 12:01 - İp: 85.***.**0.78
papatyax
papatyax (üye)
İstanbul / Amatör

Ya ben bi yayınevinde çalışıyorum bilgi işlem bölümünde saatleri filan uzun o yüzden pek kafa kalmıyo gün sonunda anladım çok iyiymiş ya senin işin ne güzel...

Tarih: 24 Aralık 2011, 13:05 - İp: 78.***.**2.13
turkhfoto
turkhfoto (üye)
Aydın / Amatör

YANİ İŞİM GÜZEL YA 6 SENE OLDU ..

Tarih: 24 Aralık 2011, 16:22 - İp: 85.***.**0.78
papatyax
papatyax (üye)
İstanbul / Amatör

vay be çok iyi

Tarih: 25 Aralık 2011, 12:17 - İp: 78.***.**3.1
turkhfoto
turkhfoto (üye)
Aydın / Amatör

eet güzel umarım sende bulursun fotoğrafçılık işi ve çok zevkli bi işi hem fotoğraf cekmek hmde resimlerle ugraşması...

Tarih: 25 Aralık 2011, 13:40 - İp: 88.***.**5.121
turkhfoto
turkhfoto (üye)
Aydın / Amatör

selam başladın mı fotoğraf egitimlerine

Tarih: 30 Aralık 2011, 12:02 - İp: 88.***.**1.217