Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafçı Olmak İstiyorum
Yeni bir üyeyim, herkese merhaba,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Yıllardır fotoğrafa meraklıyım ancak aktif olarak hiç bir şey yapmış değilim. Yaşım 25.
Size sormak istediğim şu: Üniversiteye gitmemiş olmak, fotoğrafçılık mesleğini icra etmeme engel midir? Tecrübeli arakadaşlara soruyorum; diyelim ki kendimi yetiştirdim, kurs vs. eğitim de aldım ama üniversite mezunu değilim. Genel olarak piyasada iş yapabilir miyim?
Ben yaklaşık 7 yıldır sevmediğim işlerde çalışıyorum. Sevmediğin işi yapmak kadar yıpratıcı birşey yok. Bu yüzden hobimi, mesleğe çevirmeye karar verdim. Lütfen bana yardımcı olun, maddi olarak çok çok iyi bir durumda da değilim bunu belirtmek isterim. Şimdiden teşekkürler...
DENİZ BEN SİTENİN YENİ ÜYESİYİM: FOTOĞRAFÇILIK OKADAR ZOR BİR UĞRAŞIDIRKİ.... NORMALDE UFACIK ÇOCUK BİLE ALSIN ELİNE KAMERAYI ÇEKİM YAPAR ; FAKAT O ARTI KAREYİ GİZLİYİ YAKALAMAK FARK ETMEK HERKEZİN YAPACAĞI DETAY DİİLDİR, ustalar zaten bu konuda deneyimliler , ŞÖYLE DÜŞÜNÜN OTOMOBİLDE NE DERLER TAMİRCİLER '' MOTOR KULAĞINA SAHİP OLMALISIN '' YANİ FOTOĞRAFÇILIKTADA BU İŞ ''DETAYLI BİR BAKIŞA SAHİP OLMALISIN '' KARŞILIĞINA SAHİPTİR ..... BEN RESMİ ÇEKERKEM BAZEN! EN GEREKSİZ veya SAÇMA DENECEK KÖŞESİNDEN BAKARAK EN ZARİF CAN ALICI KAREYİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM
DENİZ BEN SİTENİN YENİ ÜYESİYİM: FOTOĞRAFÇILIK OKADAR ZOR BİR UĞRAŞIDIRKİ.... NORMALDE UFACIK ÇOCUK BİLE ALSIN ELİNE KAMERAYI ÇEKİM YAPAR ; FAKAT O ARTI KAREYİ GİZLİYİ YAKALAMAK FARK ETMEK HERKEZİN YAPACAĞI DETAY DİİLDİR, ustalar zaten bu konuda deneyimliler , ŞÖYLE DÜŞÜNÜN OTOMOBİLDE NE DERLER TAMİRCİLER '' MOTOR KULAĞINA SAHİP OLMALISIN '' YANİ FOTOĞRAFÇILIKTADA BU İŞ ''DETAYLI BİR BAKIŞA SAHİP OLMALISIN '' KARŞILIĞINA SAHİPTİR ..... BEN RESMİ ÇEKERKEM BAZEN! EN GEREKSİZ veya SAÇMA DENECEK KÖŞESİNDEN BAKARAK EN ZARİF CAN ALICI KAREYİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM
inşla bi yerde fotoğrafcçılıkda calışırsın... bnmide öyle bnde ilk önce phostp egitim aldım daha snra bşka bi yerde işe başladım direk phsop üzerine snrada. fotoğraf makine egitimine gtm ve şuan.. hale calışıyorum ..
İnşallah ya ben şu an oldukça yoğun bi işte çalışıyorum ama elimden geldiğince bu işle ilgili araştırma yapıyorum çünkü gerçekten çok istiyorum sen ne tarz bi işte çalışıyosun şu an stüdyo falan mı yoksa şirket mi?
sen şuan ne işi yapıorsun ki ben hem photoshop hemde fotoğraf ceken biriyim .. daha snra stdyo be akteül fotoğrafcıyım.
Ya ben bi yayınevinde çalışıyorum bilgi işlem bölümünde saatleri filan uzun o yüzden pek kafa kalmıyo gün sonunda anladım çok iyiymiş ya senin işin ne güzel...
YANİ İŞİM GÜZEL YA 6 SENE OLDU ..
vay be çok iyi
eet güzel umarım sende bulursun fotoğrafçılık işi ve çok zevkli bi işi hem fotoğraf cekmek hmde resimlerle ugraşması...
selam başladın mı fotoğraf egitimlerine
İlgili olabilecek konular
-
Güncelleme: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
15 Mar. 2023, 10:41 miratcenk
098515 Mar. 2023, 10:42
miratcenk -
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2131015 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
-
Kırşehir Deki Fotoğrafçılar Buraya...
27 Ağu. 2009, 14:21 yakamoz40
5475426 Eyl. 2022, 00:54
samen383862 -
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
09 Oca. 2011, 09:02 paperman
21510376631 Tem. 2022, 10:28
aylaxx -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6766406 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
Fotoğrafçılar, Nft Pazarından Nasıl Faydalanabilir?
10 Kas. 2021, 00:28 miratcenk
0186810 Kas. 2021, 00:29
miratcenk -