Fotoğrafçılık Forumları
Fotograf Çekmede Devir...
İşyerimin oldugu iş hanında bi üst katımdaki kırtasiyede yüzükleri fotokopii makinasına koyup fotograf çekiyorlarmış ögrenince çıldırdım işte türk milleti'nin icatlarıı.. Gerçekten fotografa verdikleri parayı sokaga atıyorlarmış gibi hissediyorlar bu kadar basit görülüyor anlıyacagınız meslegimiz...
"... kırtasiyede yüzükleri fotokopii makinasına ... " burada bahsedilen yüzük mü? yüzüğün neresini taratıyorlarmış. yoksa yüzlerini taratıp vesikalıkmı yapıyorlarmış. tam anlayamadım.
her neyse kendi tecrübemi paylaşayım.
filmli makinemde ters objektif olayını denemek için bozuk para fotoğrafları çekmiştim.
daha sonradan aklıma tarayıcıda taratmak fikri geldi. (türkün aklına sonradan gelirmiş)
dahası tarayıcıda mükemmel sonuç aldım. ve fotoğraf makinesiyle bozuk para fotoğrafı çekmekle uğraştığım için pişman oldum.
Türk zekası işte. Acaba makroda çekelirmi acep. DEnemekten zarar gelceğini sanmam.
kapağını örtünce böceklerin cıvkı çıkmasın?
deneme konusunda tereddütlerim var.
Hafif bir kapak tasarımına gitmek lazım. Doğrusun valla.
sizden yeni bir kapak tasarımını en kısa zamanda bekliyoruz.
ayrıca doğada kullanabilmek için güç ünitelerinede ihtiyacımız var.
bilgi üniv. de okuyan bir arkadaşım self portre ile ilgili ödevini kendi scan makinesiyle halletti ve cidden harika bi ışık yakalamış pislik herif o ödevindende iyi bi not aldığını biliyorum
xx isimli müşterimiz çekim fiyatını sordu verdigimiz fiyata karşın abi yukarda kırtasiye fotokopisiiniz çekiyor verdigin fiyatın onda birine gel de laf anlat...
e adama okadarı yetıyorsa,hatta istedigi oysa yapabilecegin birşey yokki.
yarın oburgun fotokopicilerde cıkıp,her evde scanner var iş yapamaz olduk derlermi acaba fotografcılar gibi?
bütcelerine göre görebildikleri odur bu kafayla bu bütçeyide geçemezler sanıırım harcamadan kazanmak hangi gezegende varmış sölesinler tüm kazandıgımı nasaya verip uzay mekigi yaptırıp gitcem...
arkadaşım sana katılıyorum her önüne gelen eline alıyor dijital fotoğraf makinası dijital kamera bide leptoop alıyor kendi işimi kendim görüm fotoğrafçıya gitmem biz ne yicez acaba vatandaş böyle yaparsa bizlerin ekmeğimizi elimizden alıyorlar
İlgili olabilecek konular
-
Fotografik Gündem, Bölüm: 04, Konu:
17 Oca. 2023, 10:24 miratcenk
063917 Oca. 2023, 10:24
miratcenk -
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
091312 May. 2022, 11:23
miratcenk -
Fotograf Kağıtında Baskıda Beyazın Sarı Renk Çıkaması ?
05 Haz. 2021, 16:11 hakansuna
1191007 Haz. 2021, 13:20
mavi1976 -
-
Fotografturk. Com Şifreler Önemli!
08 Mar. 2010, 00:38 deck
3461807 Nis. 2021, 11:04
teknikeredirne -
Kompakt Dıjıtal Fotograf Makınesı Onerısı
09 Eki. 2019, 14:31 mahircanpamir
2310901 Eyl. 2020, 11:17
yolagiden -