Fotoğrafçılık Forumları
Elinchrom
ELİNCROM FLAŞLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR KALİTE OLARAK NASIL BULUYORSUNUZ ELİNCROM MARKA PARAFLAŞ I YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
merhaba metehanuzu arkadaşlarının sorun yaşadığı modeller hangileri mesela? ve de sen hangi markayı tavsiye ediyorsun peki?
Elinchrom kaliteli flaşlardan birisidir arkadaşlar. en kalitelisimidir ama onu bilmiyorum.
selam mesajını yeni okudum ben aldım kullanıyorum,çok memnunum aldığım firma dinamik fotoğrafçılık TANSEL ARSLAN istersen telofonunu not al -0532 623 90 14 elinchrome-bowens-excella flaşları satıyor.Getirip kuruyor deneme çekım yapıyor beğenırsen alırsın.
bu elinchrome dediğiniz elinchrom un kız kardeşi mi?
eğer bir sralmaya kocacak olursa fotğrafcıların ulaşabileceği flaşlar 1 broncolor 2 elinchron 3 hensel
sevgili kardeşim paralar dünyanın heryerine gider o mesele değil de alacağın tek marka elinchrom arzu edersen msn mi al konuşur tanışırız modellerin fotograflarını yollarım size saygılar
Arkadaşım bence yapman gereken çok basit bir işlem var oda kiralamak flaşlar arasındaki kıyaslamayı en iyi öyle yaparsın herkese göre kendi bildiği daha iyi, neden çünkü daha iyisini kullanmadığı için. bugun birçok kişi flaşını kiralıyor profoto,elinchrom.hensel vb. istediğin aksesuvarla denersin ve doğru bir tercih yaparsın. www.fotolojistik.com
Elinchrom gerçekten fotoğraf sektöründe kalite yönünde en iyi firmalardan birtanesidir eskiden babamın reklam ajansı vardı ve elinchrome kullanıyoduk ben sahibiyle tanıştım bir karı koca thomas karısnın adın ıhatıalmıyorum o zaman küçüktüm türkiyeye seminer için gelmişti organizaysonunua babam yapmıştı bu açıklamayı yaptık çünkğ içinizden ya sen kimsin sahibiyle tanışcaksın diyenler olucaktır o yüzden açıklama gereği duydum elinchrome ürünler, dünya üzerinde kanıtlanmış tek üründür karşınızda ne görüyorsanız bire bir yansıma olmadan kaliteli bir şekilde sonuç verir.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Elinchrom'dan Sony Bodyler İçin Yeni Transmitter
12 Haz. 2016, 23:22 yalcinabi
0170512 Haz. 2016, 23:23
yalcinabi -
Multiblitz Elinchrom Tavsiye Lütfen
01 Tem. 2014, 20:19 nextwatch
0177901 Tem. 2014, 20:19
nextwatch -