Fotoğrafçılık Forumları
Elinchrom
ELİNCROM FLAŞLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR KALİTE OLARAK NASIL BULUYORSUNUZ ELİNCROM MARKA PARAFLAŞ I YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Bu konuyu aydınlatma sistemleri bölümünde açabilirsin.
Konulara, sitenin ana sayfasından baktığım için, eastwood beni konuları ilk görüp cevaplayan olarak bildiğini yazmıştı.. Kıvanç benden önce davranmış..
Elinchrom flaşlardan, bizde 500 lük 2 adet var.. çok memnunuz.. küçük yapısından beklenmeyecek kadar iyi.. pilot ampulü ve flaş ünitesi için iki adet sürgüye sahip.. yani hasas ışık ayarı yapabiliyorsunuz.. Alalı, 6 veya 7 sene oldu.. yani, iyi diyorum...
Mete selam.Rast gelmiştirde ondan ben yazmışımdır,yoksa senin eline su dökemem ben.
teşekürler mete
Sn mete fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz?
Reklam alanında faaliyet gösterdiğimden pronun altı amatörün üstü iş icabı fotolar çekmem gerekiyor (ürün-mekan fotoları)
Bu amaçla işime yarayacak düşük maliyetli extra aydınlatma arayışı içindeyim yardımcı olursanız sevinirim
rokomet.. selam...
" hayyam " nickli üyemizle mesajlaşırsan , yardımcı olacaktır.. " ozgur foto " nickli üyemizde yardımcı olabilir.. yani onlar piyasanın daha içinde.. fiyatlar, seneden seneye değişir.. yani fiyat için fikrim yok..
Reklam alanında faaliyet gösterdiğimden pronun altı amatörün üstü iş icabı fotolar çekmem gerekiyor
BU linkten pdf kataloğu indirip modelle ilgili araştırma yapabilirsin işini görecek bir model.
elinchron para flaşda son nokda
elinchrom bu işin mercedes' i fuarda özel fiat yapacaklar haberiniz olsun. yoruma gelince 1:10 spot deyişkenlik ,hafif ve kompak yapı 90ve 260 volt la çalışma .flaş tüpünü kendiniz deyiştirebilirsiniz .bütün modellerde dokunmatik led.tüm modellerde endirekt ışık olabilme özelliyi.veee yumuşacık ışık daha ne olsun.yolumuz kesişecek demektir.
ARKADAŞLAR Elincrom iyi paraflaş olup bu kadar fazla para dökmeğe değmez.Hele hele bu paranın isvicre'ye de gideceğini düşünürsek alırken düşünmeliyız.Yeni ürünleriyle çok sorun yaşayan arkadaşlarım da var.Eskiler daha sağlamdı.İYİ GÜNLER
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Elinchrom'dan Sony Bodyler İçin Yeni Transmitter
12 Haz. 2016, 23:22 yalcinabi
0170512 Haz. 2016, 23:23
yalcinabi -
Multiblitz Elinchrom Tavsiye Lütfen
01 Tem. 2014, 20:19 nextwatch
0177901 Tem. 2014, 20:19
nextwatch -