Fotoğrafçılık Forumları
Sony H9 Mu Canon S3 Is mi ?
3 senedir elimde OLYMPUS 4 mp digital var bende guzel bir nakine almak istiyorum fotogracılık adına bir tecrubem yok ama yasadıgım yerin en azından sizlerin gibi resimlerini cekmek istiyorum buyuzden profösyonel bir makine almaya karar verdim bütçeme uygun iki makine buldum sony h9 ve canon s3 is sizce hangi makineyi alayım onerileriniz nelerdir
H9: 830 ytl + 4 gb hafıza kartı
S3: 600 ytl + 2 gb hafıza kartı
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
panasonıc fz50
fuji s6500
H/9 ya da S6500..
İkisi de 630 küsur dolara patlar.Ama İst'da..
açıkçası ikiside çok uygun fiyatlı.ama tabiki h9 yeni teknoloji ve bu fiyata kaçmayacak bir alet. mümkünse bana da almayı düşündüğünüz yeri söyler misiniz?türkiye'deyse bende almayı düşünüyorum
Birincisi bu tür makinelere profesyonel demek birçok makineye haksızlık olur.Bu makinelerle haşır neşir olduktan sonra size yetmeyecek birçok şey bulacaksınız o kesin.Beklentilerinizi çok yüksek tutmasanız iyi olur.
S3 ün fiyatı uygun gibi görünüyor ama H9 un geniş açı ve tele zoom çekim imkanları daha iyi.Bir düşünürsünüz o şekilde.
Benm tercihim de sizi daha çok tatmin edecek makinalardır:
S6500fd
s9600 (pahalı)
Panasonic Fz50 (Fz30 da alablirsiniz iyice araştırıp)
Kolay gelsin zor iş seçmek
öncelikli olarak mavi_izci sana katılıyorum...
ikincisi bulunduğun ortamın resmini yapabilirsin fotoğrafını çekebilirsin.
profesyonel makinelerin fiyatları 3 hane değil min 4 haneli rakamlarla yazılıyor ukalalık olarak algılamayın lütfen. sadece ne aldığımızı bilmemiz manasında söyledim.
makine tavsiyesi konusunda da H1 Efsane Makineyi 2 yıl boyunca kullandım. Optik zoom konusunda ve Auto Focus konusunda bir harika... Ayrıca macro çekimlerde de süper netlik veriyor. Sadece yüksek ISO çözünürlüklerinde karıncalanma (noise) yapıyor. Şayet gece flaşsız çekimlerde tripod kullanırım diyorsan kesinlikle H9 tavsiye ediyorum. bu arada 4GB hafıza kartına fotoğrafın kaydı biraz uzun sürüyor. Sana 5 MP çekimler için 400 civarında fotoğraf kaydedebileceğin 1GB'lık bir MS Pro Duo yeterli gelecektir. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
119425 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232329 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi