as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

arkadaslar, r1'in lensinin kalitesi canon 17-85mm ayarinda.. canon 100mm'nin kalitesi, cok cok yukarilarda.. ustelik o fotografi 30d ile cekmis omer..
...zaten 100mm macro; hem macro lens hem de prime.. r1'in lensi altin olsa, 100mm'den daha iyi olamaz.. imkansiz yani..
ama adnan'in soyledigi gibi renklerden dolayi, fotograf cok hos duruyor..
tabii omer'in de fotografi cok hos ama her ikisinin de havasi farkli iste..

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:44 - İp: 62.***.**2.10
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

yok ilker r1 de bi seyler var sony kimseye soylemiyo teknolojisini calmamaları icin!!! makinanın icinde bi yerlerde bi sey var. fotograf oraya dusuyo sonra deli dehset oluyo

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:48 - İp: 85.***.**9.129
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Herkese iyi geceler. [>

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:49 - İp: 85.***.**0.116
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bulent soylememe gerek yok, cunku kendi gozlerinle goreceksin..
gantry iyi geceler..
...
adnan hatirliyor musun, izmirde is bankasinin fotografini cekiyorduk hani.. (nasil unutulabilir ki..) hani ben lcd'den bakinca, fotograflar hic de keskin gorunmuyorlardi.. ama evde bilgisayarda acinda fena cikmadi sonuclar..neyse..
17-50 ile cektigim fotograflarda, keskinlik yine sifirda olmasina ragmen makinede; lcd'den bakinca bile super keskin gorunuyorlar..
esimin bir aksam fotografini cekmistim, yarim boy.. gozlere focus yaptigimda lcd'de, kilcal damarlari falan net olarak gorebildim.. bilgisayarda baktigimda, fotograf ucuyordu dogrusu..
neyse yarin gosteririm..

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:49 - İp: 62.***.**2.10
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

iyi geceler adnan..

bulent sen simdi diyorsun ki, r1 aslinda buyulu gibi.. ama bir cep telefonu karsisinda bozguna ugradi orasi baska..
.....

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:51 - İp: 62.***.**2.10
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

tamam el elden ustundur ama 5d yi gecti sizin l serisi tum lensleri sildi supurdu daha napsın ilker?

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:55 - İp: 85.***.**9.129
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bulent gozunu seveyim, hangi 5d'yi gecti? konica'dan bahsediyorsun herhalde..
sony r1'in lens kalitesi kesinlikle L kalitesinde degil bulent.. hicbir L lensi kadar degil.. yakin ama ayni degil..
.....
bulent oyle L lensleri var ki, insan, fotograflari gorunce dudagi ucukluyor..

ama.. ammma.. n91'den bir parca iyi olabilir..

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:59 - İp: 62.***.**2.10
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

yarın buyuk gun ben simdiden taaruz hazırlıklarına baslayayım. arkadaslar iyi geceler iyi gulduk bugun

Tarih: 12 Ağustos 2006, 03:59 - İp: 85.***.**9.129
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bulent ben de uyuyacagim.. saat 2 olmus..
hadi iyi geceler sana da.. sanirim bir ikimiz kaldik forumda..

Tarih: 12 Ağustos 2006, 04:00 - İp: 62.***.**2.10
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

saka yapıyom ilker 3,4 r1 parası lens i eger r1 bu fiyata geciyorsa bunda bi anormallik olurdu zaten. ki kimsede enayi degil parasını sokaga atacak. ah r1 bi de zoom yapacaktı ya of ya valla cok uzuluyom zoom yapamamasına. neyse arkadaslar muhabbete daldık yarın sabahcıyım iyi geceler sizi oh saat 4 olmus

Tarih: 12 Ağustos 2006, 04:03 - İp: 85.***.**9.129