as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

İyi geceler diliyorum Adnan abi ve arkadaşlar.Yarın sabah okuyacağım yorumlarınızı.

Tarih: 12 Temmuz 2006, 00:51 - İp: 85.***.**0.134
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Kıvanç sen şu makinanın ayarları ile biraz daha oyna.
Son yüklediklerin le makinanın bir arızası olduğunu düşünmeye başladım.
Sen bence makinanı bir servise göster onlar incelesinler.
Aynı ayarda çekilmiş iki makinanın fotoğrafında bu kadar fark olmaz. Evet sensör ve lens faktörü çok önemli ama buradaki sorun bir arıza olduğunu düşündürüyor.

Tarih: 12 Temmuz 2006, 00:51 - İp: 85.***.**3.16
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Göstereceğim böyle giderse.Bu fotoğraflar ile insan mkinadan soğur ya.Bu yaptığım son ayarları da deneyip öyle karar vereceğim.

Tarih: 12 Temmuz 2006, 10:45 - İp: 85.***.**6.169
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

kivanc, adnan hakli; makinede bir sorun olmali..

sen de bana atabilecek misin s9500'in raw'larindan bir tane? veya tam cozunurlukte jpeg'inden.. ama raw olursa daha iyi olur tabii..
bakalim gercekten fokus yapabiliyor mu yapamiyor mu..
....
baktik ki sorun yok, bosver askeri ucreti falan cek kendine bir tane r1 de fotograf cekmenin keyfini yasa kivanc.. hicbir zevk alamayacaksan, s9500 sahibi olmanin da bir faydasi olamaz, degil mi?

adnan, ben geceden beri, torrent programiyla, millete yaklasik 5 gb'lik film upload etmisim, sen bir 20mb'lik fotografi gonderemedin..
en azindan su fotograf diye gosterirken, altina da %100'luk kismindan kesim yapip gonderin..yani fotograf tam boy olunca, ayrinti iste boyle gorunuyoru anlayabilmemiz icin..
cunku ufak boyutta olunca, kalitenin anlasilmasi imkansiz..

Tarih: 12 Temmuz 2006, 14:47 - İp: 62.***.**2.10
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

ilker söylediğin programı indiremiyorum. 18 MB dan sonra yüklemeyi kesiyor. Eksik olduğu içinde zıp. dosyası açılmıyor. XP servis pack 2 ile ilgili bir uyarısı var sayfada. Anlamadım. Acaba ondanmı

Tarih: 12 Temmuz 2006, 15:50 - İp: 81.***.**2.162
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

can abi ben indirdim. hic sorun cıkarmadı senden kaynaklanıyo olabilir mi? yuklemenin service pack 2 ile bi alakası oldugunu sanmıyorum. bence bi daha dene

Tarih: 12 Temmuz 2006, 17:00 - İp: 85.***.**7.237
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

yaw kıvanc, hangi bolumu okuyosun veya nerde calısıyosun bilmiyorum ama sen de bence muthis bi komedyen ruhu var. R1 birinci bolumdeki son espirin mimarca ile ilgili komikti ya. Bu arada yeniden h1 almıs mimarca duyurulur. ha bi de h1 in cekim kalitesinin R1 ile aynı oldugunu iddia ediyo .

Tarih: 12 Temmuz 2006, 17:13 - İp: 85.***.**7.237
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

Bülent 5 kere denedim. olmadı. Abimin bilgisayarda yükledim. Benimkinde olmuyor.

Tarih: 12 Temmuz 2006, 17:27 - İp: 81.***.**2.162
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

ha yukleme pardon ben indirme olarak anladım o zaman service pack 2 ayarlarından kaynaklanıyo olabilir. service pack 2 yoksa kurmayı dene. eger varsa service pack 2 yi tekrar kur.

Tarih: 12 Temmuz 2006, 17:41 - İp: 88.***.**8.144
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

can neden yukleyemedigini bilemiyorum, istersen xp'nin firewall'unu kapat ve tekrar dene kurmayi.. control panel'in icerisinde firewall..

eger ki internetten indiremiyorsan, baglantinla alakali bir durumdur.. opera diye bir program var, onu kur istersen.. bir de opera ile indirmeyi dene..
http://www.opera.com/..

Tarih: 12 Temmuz 2006, 18:05 - İp: 62.***.**2.10