Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
İyi geceler diliyorum Adnan abi ve arkadaşlar.Yarın sabah okuyacağım yorumlarınızı.
Kıvanç sen şu makinanın ayarları ile biraz daha oyna.
Son yüklediklerin le makinanın bir arızası olduğunu düşünmeye başladım.
Sen bence makinanı bir servise göster onlar incelesinler.
Aynı ayarda çekilmiş iki makinanın fotoğrafında bu kadar fark olmaz. Evet sensör ve lens faktörü çok önemli ama buradaki sorun bir arıza olduğunu düşündürüyor.
Göstereceğim böyle giderse.Bu fotoğraflar ile insan mkinadan soğur ya.Bu yaptığım son ayarları da deneyip öyle karar vereceğim.
kivanc, adnan hakli; makinede bir sorun olmali..
sen de bana atabilecek misin s9500'in raw'larindan bir tane? veya tam cozunurlukte jpeg'inden.. ama raw olursa daha iyi olur tabii..
bakalim gercekten fokus yapabiliyor mu yapamiyor mu..
....
baktik ki sorun yok, bosver askeri ucreti falan cek kendine bir tane r1 de fotograf cekmenin keyfini yasa kivanc.. hicbir zevk alamayacaksan, s9500 sahibi olmanin da bir faydasi olamaz, degil mi?
adnan, ben geceden beri, torrent programiyla, millete yaklasik 5 gb'lik film upload etmisim, sen bir 20mb'lik fotografi gonderemedin..
en azindan su fotograf diye gosterirken, altina da %100'luk kismindan kesim yapip gonderin..yani fotograf tam boy olunca, ayrinti iste boyle gorunuyoru anlayabilmemiz icin..
cunku ufak boyutta olunca, kalitenin anlasilmasi imkansiz..
ilker söylediğin programı indiremiyorum. 18 MB dan sonra yüklemeyi kesiyor. Eksik olduğu içinde zıp. dosyası açılmıyor. XP servis pack 2 ile ilgili bir uyarısı var sayfada. Anlamadım. Acaba ondanmı
can abi ben indirdim. hic sorun cıkarmadı senden kaynaklanıyo olabilir mi? yuklemenin service pack 2 ile bi alakası oldugunu sanmıyorum. bence bi daha dene
yaw kıvanc, hangi bolumu okuyosun veya nerde calısıyosun bilmiyorum ama sen de bence muthis bi komedyen ruhu var. R1 birinci bolumdeki son espirin mimarca ile ilgili komikti ya. Bu arada yeniden h1 almıs mimarca duyurulur. ha bi de h1 in cekim kalitesinin R1 ile aynı oldugunu iddia ediyo .
Bülent 5 kere denedim. olmadı. Abimin bilgisayarda yükledim. Benimkinde olmuyor.
ha yukleme pardon ben indirme olarak anladım o zaman service pack 2 ayarlarından kaynaklanıyo olabilir. service pack 2 yoksa kurmayı dene. eger varsa service pack 2 yi tekrar kur.
can neden yukleyemedigini bilemiyorum, istersen xp'nin firewall'unu kapat ve tekrar dene kurmayi.. control panel'in icerisinde firewall..
eger ki internetten indiremiyorsan, baglantinla alakali bir durumdur.. opera diye bir program var, onu kur istersen.. bir de opera ile indirmeyi dene..
http://www.opera.com/..
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0111727 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1209019 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291225 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1315614 Şub. 2021, 16:41
mete007 -