Fotoğrafçılık Forumları
Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi
değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar
#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.
warvick fotograflar çok güzel ama o kuş başka bir güzel.Birde keskinliği photoshopta nasıl veririz..
askins..
seninde fotografların çok güzel
diyafram :f 8
poz.süresi:1/640
iso :100
lens :sony 75/300
Herkese tesekkurler.begenmenıze sevındım bugun baska bılgısayardayım ama yarın eklemeye calıscam daha baska fotolar var.
Buffalo o kus fotosundakı bokeh tabiki bira kutusnun isi. Renkler dersen en ufak fotoshop yok renklerde, ama makinayı yalnız o foto için saturation,contrast, sharpness hepsi +2 ye aldım. gercektende istedigim gibi guzel oldu.
Pollyteks photoshopta keskinlik icin klasik effectten sharpen yapabilirsin ama daha profesyonel bisey istiyosan, unsharp mask var, yine sharpen seceneginin icinde. unsharp maskde percent 100u pixeli 2 yi gecirmeden bi dene degisik bi sharpness affecti alıyosun. aynı USM (unsharp mask) yi bu sefer percenti 10da tutup pixeli 150lere getirerek kontrast vermek icin kullanabilirsin.bu normal kontrasttan farklı olarak biraz daha 3d etkisi veriyor daha goz doyurucu fotolar yakalayabilirsin.
askıns, merhaz fotolar cok guzel. askıns sankı ıkıncıde bıraz daha keskınlık vermen gerekıyomus gıbı geldi.
askıns sımdı farkettım o fotoyu f22de cekmıssın o degerde cekmen fotoyu boyle yapmıs. gordugum kadarıyla 1.15 de cekmısın, halbukı f degerını dusurup dıyaframı acarak cok daha hızlı bı deger yakalayıp hemde arkayı daha guzel ayıklar, hemde dıffractıondan kurtulmus olurdun. Gordugum kadarıyla yardımcı olmak ıstedım.
Saygılar
nemru_T
Ulucanlar cezaevi ile ilgili yazdıkların ve fotoğraf için teşekkür ederim.
Cezaevleri böyledir işte,
ziyaret için bile gittiğinizde sizi boğar, daraltır.
En modern ve temizi için de bu böyledir.
Allah kimseyi özgürlüğünden mahrum etmesin.
cuma günü afyon-bilecik-akçakoca seyahatinden bir kaç kare
bu ilki,
şeyh edebalı türbesi civarından:
zeiss 16-80
80 mm
1/640
F:4,5
Shot with DSLR-A100 at 2007-06-30
Heeyyy heeyyyy MİLLEEETTT...
BEN GELDİİİMMMM...
Laptopum geldi tamirden
Ne var ne yok, ben yokkene neler de yapmışınız yaw!!
Hadi bi fotoyla başlayayım bakam! Hep test hep test, biraz da görsel!!
panctom,
hoşgeldin hele,
bu fotoğraf pan tekniği ile mi çekildi,
yoksa aynı hızda giden bir başka araç üzerinde mi çekim yaptınız?
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
233529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0113327 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1215719 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0294125 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1317514 Şub. 2021, 16:41
mete007 -