floperx
floperx (üye)
Karabük / Meraklı

Sony A100 Canon 400d Zor Bir Seçim

Slr mi slr like mı derken slr almaya karar verdim ama şimdide sony a100 ile canon 400d arasında kaldım.
SİZE SEÇENEKLERİ VE FİYATLARINI YAZAYIM:
Canon EOS 400D Kit EF-S18-55 639 EURO
Canon EOS 400D DZ Kit EF-S18-55 + EF55-200 862 EURO
Sony Alpha 100 + 18-70 Kit 617 EURO
Sony Alpha 100 + 18-70 + 75-300 Kit 795 EURO

Bunlardan sizce hangisini tercih etmeliyim.
Yalnız şunu söylemeliyim tam bir profesyonel deilim
ama en iyisini almayı istiyorum ilerde pişman olmayacağım ve kenidmi geliştirebilceğim bir makina
siz olsaydınız fiyatlara da oranla hangisini alırdınız=?

Tarih: 29 Mayıs 2007, 13:25 - İp: 88.***.**4.193
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

Ben cogu kez flas animasyon gorur gormez sayfayi aynen kapatiyorum. Hele bir de "download plug-in" falan dedi miydi, "hadi lan oradan bir de bunla mi ugrasacam" deyip hic ugrasmiyorum.

Turkiye'de zaten yavas olan internet kapasitesini, elin oglu sayfasina yukledigi flas animasyonlarla masturbasyon yapacak diye harcayamam. Bilgi edinmek amaciyla girdigim sitede, adam gibi bir metin ve aciklayici birkac resimden fazlasini istemedigimden boyle sitelerden uzak durmaya calisiyorum.

Isin garibi amazon, google,yahoo falan gibi ciddi is yapan siteler, altyapilari yeterli oldugu halde, boyle animasyonlara pek yer vermezken, Turkiye'deki bir suru zipir site bu sefil flaslara bolca yer ayiriyor, vakit ve kaynak israfina neden oluyor.

Tarih: 11 Haziran 2007, 17:40 - İp: 81.***.**5.159
comanchi
comanchi (üye)
Malatya / Amatör

Resim ekleyecektim olmadı üüühh konuyu nerelere çekmiş millet ya bukadarda önyargılı olunmazki siz şu linkte dslr kısmını sonrada nikon d 40 yada d 80 kısmını seçin bi zahmet birde makina objektifinin önünde DİGİTUTOR denen kısmı tıklayın ne demek istediğimi anlarsınız bağlantınıza yazık olmaz emin olun çok emek harcamışlar ve çok güzel olmuş deneyin lütfen.Ya daha kısa yolu varmış
aha link http://www.nikondigital.com/d40_digitutor/eng/d40/index.html
skip movie kısmına tıklamadan bayan resmi çıkana kadar bekleyip sonra "movie tour" kısmını yıklıyorsunuz

#comanchi' tarafından 11.06.2007 20:58:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Haziran 2007, 20:50 - İp: 85.***.**4.121