Fotoğrafçılık Forumları
Sonunda Bende Slr Lendim D400
Arkadaslar 1 senedir kullandıgım 500uz den sonra bende Dslr aldım ve rahata erdim.yakındada guzel bir lens alıp fotolarımı yollayacagım lens olarak ne onerebilirsiniz acaba?
hayırlı uğurlu olsun hcelebi güle güle kullan
hayırlı olsun güzel fotolar bekleriz
lens almadan önce çekim alışkanlıklarınızın ağırlık yönnünde %70 'e %30 değerle lens yaıtırımı yappın (tele,geniş açı yada tersi)
tesekkur ederim hocam
hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle
Üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili ustadlar acaba digital olsun olmasin Canon un tum lensleri bibirine uyumlumudur mesela bu makinaya CANON ZOOM LENS FD 75-200mm olurmu ?anladıgım kadarıyla bu lens analog
Güle güle kullan hcelebi.. Sevincini anlıyorum ve ortak olmak güzel!
Makinenin üzerindeki kit lens pek iyi değil biliyorsun.
Ayrıca canon'un 17-85 IS lensi de yüksek fiyatına göre çok iyi değildir. (testlerde öyle görünüyor)
Bunun dışında seçeneklerin çok..
Acele etme, araştır bolca.. Hatta 2. el de alabilirsin bence..
400D çok hoş makine, hayırlı olsun!
makinenize sadece ef ve ef-s lensler uyumludur..
makinanız hayırlı uğurlu olsun
sevgli pancthom canon 17-85 mm için istersen testlere değilde direk kullanıcalardan bilgi almanı ve karelerine bakıp öyle bir takım düşüncelerini yazsan daha iyi olur biliyorum ki sende bu lensi düşünüyordun husmenaganın fotograflarına hiç baktınmı orda sana cevap olucaktır iyimi kötümü diye he birde bir çok arkadaşım kullanıyor ve renk keskinlik olarak bir şikayet etmediler şuana kadar
Bugun erkayalar da 75-300 inceledim ve gayet hosuma gitti sanırım ondan alacagım kdv dahil 550 diyorlar
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Bütçeme Göre Güncel Dslr mı Fullframe Dslr Mı?
12 Nis. 2020, 08:34 uaemir
2329612 Nis. 2020, 23:07
mete007 -
Yeni Başlicam İşimi Görcek 2. El Ucuz Dslr Arıyorum
10 Eyl. 2018, 19:12 ahmet4137
1296613 Eki. 2018, 16:58
ikincisahip -