Fotoğrafçılık Forumları
Son Noktayı Koyalım Artık
Uzun zamandır forumu takip ediyorum hangi makine diye yüzlerce yorum.bu konuya uzman rkadaşlar bir el atsında çözelim kararsızlık gittikçe artıryor.....
hangi makina?
h5
s3
fz7
fz30
fz50
nikon8800
samsungp815
fuji 6500
hepsini forumda değişik yorumlarla iceledim ama kararsızım ve gördüğüm kadarıyla çoğu kişde karasız
tam bir cevap nasıl bulacağız
selam
buffalo burda slr dışıda en iyi hangisi onu araştırıyoruz ve sony r1 de ayırmak gerekiyo fiyat ve özellik bakımından oda slr sayılır değerlendirdiğimiz makinaların hepsinin video özellikleride var
yorumlarda bu doğrultuda gidersek sonuca daha çabuk varırız kanısındayım
çünkü herkes birşeyler söyleyip konuyu slr alsan daha iyi olura getiriyor
slr makinalrın bunlardan daha üstün olduğunu zaten biliyor herkes bizim amacımız onların dışında videoda çekebilen mega zoom makinaları karşılaştırmak saygılar
herkes aynı şeyi söylüyorsa ortada bir doğruluk payı var demekki.
ama ille de mega zoomlu bir şey alacağım diyorsan onu ben bilemem. tercih meselesidir.
öte yandan en iyi mega zoomlu makine hangisidir sorusu yanıtsız bir sorudur. ciddiyim. bunu 2 senedir bir sürü forumda binlerce insan tartıştı bir mutabakat imkansızdır.
selam arkadaşlar bir sonuç çıkmadı galiba alamayacım bu gidişle makina falan şimdide yeni makinalar çıkmış
panasonıc fz8 ,
olimpus sp550
BENCE FAZLA KARARSIZ KALMA BEN SONUNDA KARAR VERDİM FUJİ S6500FD YE KARAR VERDİM 3 GÜN SONRA ELİMDE OLUR.İZLENİMLERİMİ TAKİP EDEBİLİRSİN.
selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum dijital fot.makinalrı konusunda pek bir gelişme yo galiba şöyle bir baktım favori makinalr gene aynı
Selamlar.
Bir kaç gündür ben de benzer bir araştırma yapıyorum. Benim amacım manuel kullanımı tatminkar bir makina almak. Şu an elimde Samsung S500 var. Fotoğraf kalitesi tatminkar olmakla beraber fotoğrafçılıkla biraz ilgilenmeye başlayınca makina beni kısıtlamaya başladı. Ben de özellikle Manuel Focus özelliği olan bir makina aramaya başladım. Fakat SLR-Like diye tabir edilen makinaların yüksek fiyatları beni gerçekten şaşırttı. O rakamları gözden çıkarsam zaten düşünmeden gider bir DSLR makina alırım diye düşündüm. Daha düşük fiyatlı makinalardan ise Panasonic DMC FZ7 dikkatimi çekti. Sanırım bu aralar 500 Ytl civarına bulunabiliyor. Bunun yanında Leica lens ve OIS gibi özellikleri de artıları. Yapılan incelemelerde Noise problemi olduğu söyleniyor ama bu seviyedeki diğer makinalardan çok kötü olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bu makina benim için bir geçiş makinası olacak ve bundan sonraki durağım muhtemelen bir DSLR olacak. O yüzden şimdiden bu kadar yüksek rakamlar harcamak istemiyorum. Görüşüm budur.
Sevgiler.
selam arkadaşlar uzun zaman oldu kimse birşey yazmamış bu arada yeni makinalar çıkmış şimdilerde en iyi rekabet hangi modellerde zirvede kimler var.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
E Nabız Tahlil - Ultrason - Röntgen Ve Mr Sonucu Öğrenme
05 Eyl. 2024, 22:51 prodersler
018805 Eyl. 2024, 22:51
prodersler -
E Nabız Tahlil - Ultrason - Röntgen Ve Mr Sonucu Öğrenme
15 Ağu. 2024, 16:07 prodersler