Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
cepcep üstadım yine bizden habersiz kaçmışız bakıyorum
fotograflar süper
bigwolfied, görevlinin başı çıkan fotoğraftaki pan etkisi hoşuma gitmişti, kompozisyon konusunda haklısınız. Bu yüzden başına not yazmıştım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Kadir zaten o arabalar montaj.
Aydemir teşekkürler, sen de makro objektifine bayağı alıştın.
Çelik, off road yarışlarına Çatalca'dan önce gitmiştim.
Beğenin için teşekkürler...
Realfriend, teşekkürler...
Arkadaşlar bir ara bu forrumda gözüme ilişmişti bir program vardı o program sayesinde makinanın kaç fotoğraf çektiğini görebiliyorduk bu programdan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Aşağıda linkini verdiğim yazılım sayesinde satın aldığınız Nikon makineyle
kaç kere çekim yapıldığını öğrenebilirsiniz
Önce makine ile örnek bir kare çekiyorsunuz daha sonra bu resmi bilgisayarınıza atıyorsunuz,
son olarak SHUTTERCLICK'i çalıştırıp çektiğiniz resmi seçiyorsunuz.Yazılım size o makineyle
çekilen kaçıncı resim olduğunu gösteriyor.
Tools For Photographers - ShutterClicks
(SAYFANIN SAĞ TARAFINDA DOWNLOAD BÖLÜMÜNDE SHUTTERCLICK YAZIYOR)
http://gogebic-pc.home.comcast.net/~gogebic-pc/shutter/
#toht' tarafından 29.04.2008 22:33:53 tarihinde düzenlendi.
Bomba gibi fotoğraflar geliyor maaşallah.
Herkese merhabalar.. Vizeleri atlattıktan sonra Trabzondan güzel karelerimi sizlerle paylaşacağım..
Ağırlıklı olarak portre amacıyla kullanmak için bir objektif almak istiyorum, bütçem 600$gibi düşündüğüm objektif ise 43mm f1.8 limited yorumlarınız ne olur? yada önerebileceğiniz alternatifleri var ise onlara da açığım. Sevgiler saygılar
Serkan daha iyi bilir amam 43mm pek portre lensi değilmiş gibi görünüyor. Daha çok 80mm ve 135mm arası lens kullanılması tavsiye edildiğini duymuştum.
Bu arada
amazon.com da 43 mm nin fiyatı 449$
Aslında para olacakki Pentax SMC DA* Series 50-135mm yi alacaksın.
Bir adet foto daha ekleyeyim. Bu fotoğrafta nereyi kadraja alacağımı düşünemeden hemen çektim.
Sevgili esisman, Ahmed (amati) yakın bir zaman da 31mm ltd. satıyordu, eğer duruyorsa bence o lens ile bir ilgilen derim... pentax'ın ürettiği en iyi lenslerden birtanesi...
kobak1, tül etkisi çok hoş olmuş, tebrikler...
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
03030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
018724 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk