Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
MErhaba,
Sinan VL 125mm i konuşturmuşsun , yemek fotoğraflarındaki konunun yerleşimi harika ve ışığı çok güzel + dozunda kullanıyorsun, eşinin de sunumları nefis , eminim tatları da bir o kadar güzeldir , ikinizide tebrik ediyorum
Foxfo Ferrarideki yaratıcılığın
H.sonu Ankara'daydım...
Avşar çok teşekkür ederim,
Ankara'nın en güzel tarafı, istanbul'a dönüş yoludur derler Sen bize Ankaray'ı objektifinden bir başka güzel gösterdin...
avs
ankara gece fotografın cidden müthiş olmuş.
ama nurtopu gibide 3 tane tozun var
Beğenileriniz için teşekkürler,
Stahl evet haklısın hemen bir temizlik operasyonu yapmalıyım
arkadaslar bu da ıkıncı foto :D ben hala sayfalara yetişemiyorum ama birkac calısma paylaşmak istedim yorumlarsanız sevinirim ..
sigma 17-70 ile çekildiler ..
Fatih abi,sinan,kadir,avşar ellerinize sağlık
Epeyidir uğrayamadım çok özledim hepinizi.Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hepsine HOŞGELDİNIZ demek istiyorum.Burada çok güzel şeyler paylaşıcaz göreceksiniz
Az önce bahçede buldum bunları.Çıplak gözle eşeğ organını görmek nerede ise imkansız.O kadar küçük çiçekler.125mm VL macro lens Pentax 1.7X teleconvertor ve 25mm extention tube ile çektim.
Ahmed'cim nefis bir kare...
Sinancım teşekkürler.Ayaküstü çektim aslında çok hata var ama renkler ve kontrast hoşuma gitti paylaşmak istedim.
Ahmet abi çok güzel bir kare.
Sinan abi, şekerlemeler harika görünüyor ya.
Fatih abi ferrari
Avşar abi, Ankara'nın İstanbul'a dönüş yolunu sevenlerdenim bende, nefis kareler.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Otobus içinden, akşam saatlerinde pan denemsi. çok net bir kare değil, ışık yterli değildi ama ilk denemem oldugu için sizlerle paylaşmak istedim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
06930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
020924 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk