netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

kontrast,realfriend teşekkürler.paylaşarak öğrenmeye devam ediyoruz.
onixon. Ev sarıyer tarafına düşüyor ama ben çoğunlukla geceleri tarihi mekanlara düşüyorum. Daha çok gece fotoğrafı çekme konsunda kendimi geliştirmek istiyorum. Şu güzel şehrin öylesine içine etmişiz ki geceleri bazı şeyleri gizlemek daha kolay oluyor. Çektiğim gece fotoğraflarından siteye de koyacağım.Mevsim nedeniyle asıl iyi fotoğraf mevsimi istanbulda haziran sonu ve temmuz ayı olduğundan bu günleri iple çekiyorum. o zamana kadar ekipmanı da geliştiririm. Şimdilik sadece sigma 17-70 var onu kullanıyorum.Belki grup vakti salacakta görüşürüz. selamlar

Tarih: 21 Mayıs 2007, 22:42 - İp: 85.***.**2.161
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

geceden öte güneş battıktan 1-2 saat sonra gökyüzünü koy lacivert fona

Tarih: 21 Mayıs 2007, 22:57 - İp: 85.***.**3.100
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Camoka fotoğraflar güzel. Özellikle cami fotoğrafını çok beğendim.

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:05 - İp: 88.***.**9.79
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

örneğin bunun gibi mi onixon

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:12 - İp: 85.***.**2.161
onixon
onixon (üye)

evet böyle güzel.Gece çekimleri için benim resimlerede bakınabilirsiniz.

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:24 - İp: 85.***.**3.100
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

ulyses çok teşekkür ederim.beni yüreklendiriyorsunuz.Ancak ben şu yükleme işini iyice öğreneyim de ondan sonra fotoğraf yükleyeyim.

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:24 - İp: 85.***.**2.161
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Veee Selahattin ağbeyimiz hızlı bir giriş yaptı.Tanıdığım en araştırmacı ve en hızlı gelişim gösteren camoka abimi saygı ile selamlıyor aramıza hoşgeldiniz diyorum

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:30 - İp: 88.***.**3.67
onixon
onixon (üye)

abimiz bana yakın valla sarıyer,ortaköy sahildeleri bölüeşeceğiz artık

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:38 - İp: 85.***.**3.100
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmet ben senin onda birin kadar olsam kendimi iyi hiddederim. Ben senin gibisini hiç görmedim.Yardımlarınla kendimi gelştirmeye çalışıyuorum.

Onixon kardeşimle benim tarzlar çok uyuşuyor.Bundan böyle sitede daha çok grup ve gece fotoları göreceğiz inşallah.

ulyses teşekkürler. senin köprülü doğa fotoğrafın ile kasvetli gökyüzü fotoğraflarını çok beğenmiştim. atışa pardon çekmeye devam.

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:53 - İp: 85.***.**2.161
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Estağfurullah abi

Tarih: 21 Mayıs 2007, 23:56 - İp: 88.***.**3.67