netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Birkaç fotoda benden. Son on günde forumda biriken sayfalara henüz bakamadım. Fotoların birbirinden güzel olduğuna eminim.

Tarih: 21 Temmuz 2007, 17:46 - İp: 88.***.**2.188
lalzemheri
lalzemheri (üye)
İstanbul / Meraklı

Tekrar merhaba üstatlar,

Uzun zaman oldu yazmayalı, makinemi alalı nerdeyse 1 ay olacak. Ama elimden geldiği kadar (mesai bitimleri) fotoğraf çekip, hatta aynı kareleri defalarca çekip hatalarımı yavaş yavaş buluyorum. Bunun yanısıra bulduğum her kaynağı okumaya çalışıyorum. Zamanı gelince bende sizler gibi fotolarımı yükleyeceğim. Ne zaman ?? Ben ne zaman bu fotom güzel dersem kendime. O zaman sizlerinde beğenisine sunacağım.

Fotolarım kendimce güzelleştikçe ayrı bir keyif alıyorum. Herkese iyi akşamlar

Tarih: 21 Temmuz 2007, 22:48 - İp: 85.***.**1.133
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Zooloji ders 1 : Kelebekler Şaşıdır.Ahmedin resimlerden öğrenilecek çok şey var.

Tarih: 21 Temmuz 2007, 23:11 - İp: 85.***.**1.104
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Selahattin abi bunu biliyorum, zaten karşıdan çektiği ve bu ayrıntıyı bize gösterebildiği için latife yapmıştım.

Saygılar sunarım.

Tarih: 21 Temmuz 2007, 23:18 - İp: 85.***.**3.241
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

fatih abi iyi tatiller,hoş geldin

4 ve 5 şahane 4 teki deniz ve contrast

hsnysl abim git gide güzelleşmekte ,hoş bir kare

Tarih: 21 Temmuz 2007, 23:55 - İp: 85.***.**0.51
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi saygılar.Recepcim merhaba.Yİne kaynatıyordunuz bakıyorum
Şaka bir yana bu esprili beğeni ifadeleriniz beni çok mutlu ediyor.
onixon un da bu konuda ne kadar iyi olduğunu hep tecrübe ediyorum Sağol kardeşim.

Arkadaşlar böyle isim isim gitmeye başladım ama uzun zaman ayrı kalınca ve hepinizden övgü dolu sözler duyunca birinizin ismini atlar da kırıcı olurum diye korkuyorum.Bu sebeple beğenilerini ifade edem tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Gah 2 derece de gece yarısı kar çiselerken,gah 30 derece sıcakta,bazen deniz seviyesinde bazen 3550 metrede birşeyler çekmeye çalıştım.Bastığım her deklanjörde Allahım iyi birşeyler çıksın da gidip dostlarla paylaşabileyim duygusu vardı içimde.Dramatize ediyorum sanmayın.Gerçekten sizlerin beğenisini duyduğum an tüm o yorgunluklara değiyor.

Bu arada herkesin beğenisini kazanan meşhur yaratığımız kaçkgarlarda tanıştığım içlerinde doçentlerde olan br biyolog grup tarafından tanımlandı.Hacettepeden araştırama için gelmiş bu grup bu yaratığın bir emdemik tür olduğunu söyldi.Yani dünyada sadece orada yaşayan bir böcek ve işin komiği daha keşfedileli çok zaman olmamış.Adına kaçgar çekirgesi deyivermişler.Bu hayvanı ya daha önce çeken olmamıştır ya da çekti ise ne çektiğinin farkında değildir dediler.Bu durum beni ayrıca heyecanlandırdı.

Sonuç olarak umarım,yarı tatil yarı hoby turu ve belkide kafa dinlemek için gittiğim bu seyehat,ortaya güzel birşeyler çıkarmıştır.
Bu arada fotoğrafların hepsinde gizli kahraman,kısa sürede flaşı nasıl kullanacağını öğrenen ve değişik ışık denemeleri ile bu yolculuğa keyif katan Rizeli İsmail kardeşimdir.

Hepinize saygılarımı sunuyorum arkadaşlar.

Tarih: 22 Temmuz 2007, 00:07 - İp: 88.***.**3.17
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 22 Temmuz 2007, 00:16 - İp: 88.***.**3.17
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 22 Temmuz 2007, 00:18 - İp: 88.***.**3.17
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed umarım ilk sen fotoğraflamışsındır.

Tarih: 22 Temmuz 2007, 00:19 - İp: 85.***.**3.241
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

aynen,zaten çok değişik ve zıpır bir tür olmalı.

Mahmut tuncer :d boşuna yazmamış heheeheh :d

mor çiçek hoş bir kare oluşturmuş

Tarih: 22 Temmuz 2007, 03:19 - İp: 85.***.**0.51