Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Elendil guzel kareler, komutan rumeli hisarını gercekten guzel pozlamişşın, bariş sayende Oylat ın güzel bir yer olduğunu görmüş olduk sağol. Gerçi bu vatanın heryerinde ayrı bir güzellik var görmesini bilene.
Ahmet vesikalık sinek fotoğrafı harika, amerikan vizesi içinmi çekildi.
Arkadaşlar fotolar çok güzel herkesi kutluyorum iyi gelişiyor ve geliştiriyoruz. Bende xl tişört isteyenlerdenim amati bir el atsa çok güzel olur.
Sedat bendede aldığım ve sonsuzda netlemeyen bir m42 dönüştürücü var. Yiğitgüç'ün dönüştürücü 20 temmuzdan sonra gelecekmiş bilgine ben 1 tane söyledim bakalım umarım gelir.
erex abi teşekkürler , uğraşıyoruz öyle.Güzel bir topluluk olduk,Paylaşarak ilerlemek güzel bir duygu.
t-shirt işini ,tasarımını inşallah netleştirecez(basit her zaman giyilebilecek şık bir dizayn(beyaz veya siyah,koyu kırmızı yada başka bir renk).Sora heralde ön-siparişle netleşir adet,moneyler toplanır ,üretilir postalanır
Erhan abi teşekkür ederim.
Elendil beyaz ayarlarını biraz kurcalarsan daha iyi sonuçlar alabilirsin...
zaman zaman sitede garip bir sessizlik oluyor ve ardından flashlar patliyor... bu sefer ki sessizliğin ardından neler gelecek merak ediyorum...
M42 adaptör arayanlar için hala var.
http://urun.gittigidiyor.com/PENTAX-M42-LENS-quot-K-quot-MOUNT-HALKA-ADAPTOR-USA_W0QQidZZ5173998
erex üstad,
güzel görüşlerin için yürekten teşekkür. sizlerin sayesinde
mirsat, bu adaptör benim aldığımdan değil.bundan sedatta var ve sonsuz netleme yapılamıyor.arkadaşları yanıltmış olmayalım.benim aldığım çok daha ince yapıda üzerinde pentax k/m japan yazıyor.kutusunun üzerinde coyo yazıyor..
Yigitgüç hocam , ben cinsini bilmiyordum. Öğrenmiş olduk. Sosuz netlemenin yapılmamasının sebebi kalın olmasımıdır. Selamlar.
evet adaptör takılı iken bayonetten dışarı taşmış ise sonsuz netlenemez..bendeki bayonetle sıfır oluyor..
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
09430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
021924 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk