Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
yine aynı lens 1/40 f:? 8 iso:400
Ankara'dan bildik yerler.
By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2007-06-28[/IMG]
By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2007-06-28[/IMG]
yiğit abi, walla çok sevindim sonsuza netleme olayına nereden ne kadara alın. bana da anlat şu işi. nasıl çalışıyor diyafram? ben de edinmeliyim yoksa benim 95-210 un diyaframı bozulacak.
ahmed abi, serkan, barış.. beni habersiz bırakmayın.. barış, sende var nasılsa numaram.. ihmal etme!
bu arada oylat fotoların burda daha güzel göründü gözüme. helal olsun walla. patlattın bombayı..
Aklımdasın Sedat.Daha kesin birşey yok heralde Ahmet abiden ses çıkmıyor Bakalım gelirlerse bize yer olacakmı oda var.
Fotografları beğenmene sevindim.
sedat gittigidiyordan (metrofoto) aldım ama galiba sonuncusunu almışım aratınca çıkmıyor..fiyatı 49 ytl biraz kazık ama malzeme kalitesi çok üstün.yuvaya tam oturuyor dışarıya doğru bir çıkıntı yapmıyor..tek kötü tarafı lensle birlikte sökemiyorsun orjinal bir montaj anahtarı var onunla söküp takmak zorundasın..link veriyorum..
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=5039610+
sedat bu arada diyafram olayı yine yok.benim lensin içini açıp pimi iptal ettim o şekilde kullanıyorum..
yigitguc
o anahtarı kullanırken dikkat etmeli ben bi seferinde az kalsın o anahtarı içeri düşürüyordum.
Sevgili ime ve Sedat teşekkür ederim.
Arkadaşlar, Maşallahınız var, 2 gün foruma uğrayamadım 13 sayfa ilerlemişsiniz.
Sedat, bir ara senin FK deki fotoğraflarına da bakacağım.
Onixon, resimleri ayrı bir başlık altında toplamak güzel bir düşünce eline sağlık. HDD' a kaydettiğini söylemişsin, - belki zaten biliyorsundur - "Offline Explorer" bu işler için çok iyi bir program. Tek tek uğraşmak zorunda kalmazsın. Arada bir update edersin hepsi HDD da hazır. "Mahsun kedicik" çok güzel. 611. sayfadaki resmin renkleri yumuşatılmamış halini de merak ettim.
Sevgili Komutan, ışığı kullanımın ve fotoğraflardaki ilerlemen çok iyi, kutluyorum. Hisar fotoğrafına bayıldım, eline sağlık.
wedath, hoşgeldin. Linklerin dediğin gibi ölmüş herhalde imageshack dan yeniden yüklersen görmek isterim. Sonraki sayfalarda grdüğüm iki fotoğraf da renk ve bokeh çok güzel.
Sevgili puspus, yeni lensin hayrlı olsun. Performans/Fiyat oranı en yüksek lenslerden biri bence.
Ahmed' e Pentax' n zaten ödül vermesi gerekiyor fakat asıl Cosina' nın Voigtländer tanıtımı için özel bir ödül vermesi gerekiyor. Sevgili Ahmed, sokak ressamında 10-20mm yi konuşturmuşsun yine, bravo..
mirsat, Barganlı gezisi fotolarından ilkini çok beğendim. 3. fotoğrafta kayalıkların detayları görünseydi daha hoş olurmuş. Eline sağlık.
endorf, ulyses ve realfriend, size yürekten katılıyorum. Burası gerçekten bir AİLE.
realfriend, 615 sayfadaki 2. resim çok hoş olmuş.
bariss, Oylat fotoğrafları çok hoş olmuş, eline sağlık.
yigitguc, adaptörün hayırlı olsun. Yakın plan fotoğraflar daha iyi gibi geldi bana. Eline sağlık.
foxfo, kompozisyon ve fotoğraflar çok güzel eline sağlık.
#erex' tarafından 29.06.2007 04:37:54 tarihinde düzenlendi.
selamlar herkese. 600 sayfayı geçmişiz acaba kaça kadar gideceğiz. 1000. sayfaya ilk mesaj yazana ödül mü versek
bi ara pentax t-shirt leri bastırma konusu vardı. eğer varsa hala böyle birşey güzel olur kanımca.
bunun yanısıra teker teker isim vermeye gerek yok fotoğraflar gerçekten çok güzel. onixon un pentax ın beğenilen fotoğrafları başlığındakilerde bir çok fotoğrafı tekrardan hatırlattı.
geçenlerde Ankara Kalesi'nde kale festivali vardı. biz de görevliydik arkadaşlarla. o günden birkaç fotoğraf paylaşmak istedim sizlerle.
ama önce
noise ninja yı denedim. çok işe yarar bir araç :
bir arkadaşımın oyunundan :
Ankara Kalesi'nden günbatımı:
Kale Fest etkinliklerinden:
Padişah kostümüyle sıcakta pişerken bir yandan da fotoğraf çekmek zor oldu baya :
Ankara Kalesi'nden:
bu fotoğrafları aynı zamanda deviantart ve flickr a da attım. kaleden ve oyundan daha fazla fotoğraf görmek isterseniz: Deviantart Flickr
Teşşekür ederim Erhan Abi... Üstadlardan öğrenmeye çalışıyoruz...
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
09430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
021924 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk