netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Serkan mesaj kutuna bak.

Tarih: 28 Haziran 2007, 00:19 - İp: 88.***.**7.216
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Serkan çok zekice ve güzel bir düşünce eline emeğine sağlık.

Bu topiği yeni keşfeden birçok insan geçmiş 600 sayfayı okumaya üşeniyor, sen hem onlara büyük kolaylık sağladın hemde buradaki emektar arkadaşların geçmiş sayfalardaki güzel çalışmalarını tekrar gün yüzüne çıkardın. Seni tekrar tebrik ediyorum.

Tarih: 28 Haziran 2007, 08:49 - İp: 81.***.**6.69
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ne demek Acemi38 abi daha düzenlenlecek bir sayfa , o fotoları biz çektik ve dikkat ettim gittikçe geliştirmiş ve daha güzel şeyler çekmişiz.

tabiki yeni katılan arkadaşlar daha bizim bile tam anlamıyla sonuçlara veremediğimiz giderek iyileştirdiğimiz bir ortamda korkmadan yer alırlar.BU topic2te kendimizi geliştirmeye K10D izlenimlerimizi paylaşmaya devam,

sora dpreview 'e bir link sallarız :D

Tarih: 28 Haziran 2007, 09:07 - İp: 88.***.**9.113
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Serkancım bu güzel düşüncen için seni tebrik ediyorum, ellerine emeğine sağlık...

Dün geceden bir kare eklemek istedim...
F11 15Sn. ISO100 88mm. Rumeli Hisarı

Shot with SAMSUNG GX10 at 2007-06-27

Tarih: 28 Haziran 2007, 09:38 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

komutan bu fotonun raw'ını yollarnmısın bakem bir,hoşuma gitti.Rapidshare'ye upload edebilirsin.

Tarih: 28 Haziran 2007, 09:43 - İp: 88.***.**3.47
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

serkan harika şeyler yapıyorsun...çok güzel şeyler katıyorsun buraya..ellerine sağlık....

Tarih: 28 Haziran 2007, 09:46 - İp: 88.***.**1.216
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

serkancım kalp kalbe karşı derler bende sana raw gönderiyim de bir çalış diyecektim...

Tarih: 28 Haziran 2007, 10:37 - İp: 85.***.**5.89
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

komutan,
rumelihisarı foton çok güzel eline sağlık. ben de dün akşam tam aklımdan geçiriyordum. beykoz sabancı öğretmen evinde tam karşıdan çeksem rumelihisarını. çok güzel oluyor diye. ama o ışıklandırma her zaman açık olmuyordu sanırım. o yüzden kafamda kuşku olmuştu. şimdi kalkıp oraya kadar gitsem ama ya ışıklandırmalar kapalı olsa diye üşendim. acaba o ışıklandırmalar her gece açık mı şu anda yoksa denk mi geldi. ona göre ben de gidip çekmek istiyorum

Tarih: 28 Haziran 2007, 10:43 - İp: 81.***.**7.88
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler Merlock, sanırım herakşam ışıklandırma açık oluyor , eskiden di ışıkların kapalı olduğu günler... çekim için ideal zaman 8.30 dan sonrası havanın lacivert olduğu zaman...

Serkancım link veriyorum http://rapidshare.com/files/39791647/SG103102.DNG.html

birtanede karanlık havada gönderiyorum... yahu muhabbete dalınca teraziyi eğmişiz...

F11 15Sn. ISO100 88mm. Rumeli Hisarı

Shot with SAMSUNG GX10 at 2007-06-28

Tarih: 28 Haziran 2007, 11:01 - İp: 85.***.**5.89
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Komutan

Tarih: 28 Haziran 2007, 11:45 - İp: 81.***.**8.226