Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
zaten bu gidişle aldırcekler bi ful freym bana olcek bitcek. görcekler günlerini.
Üç yıl Bolu Mengen İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı yaptım, bir kaç defa Yedigöllere gittim. Mutlaka görülmesi gereken doğa harikası bir yer...
Tabi o zamanlar fotoğraf merakı olmadığı için fotoğraf çekmemiştim şimdi tekrar gitmek istiyorum...
Selahattin abi Kasım ayında herhangi bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum ben de...
Bu arada eski görev yerlerimi gezmeye başladım, bir hafta önce Tunceli bölgesinde bir foto gezi yaptım çok güzel portreler çektim. Munzur vadisi de mutlaka görülmesi gereken yerler, tavsiye ederim...
Munzur Suyunun doğduğu gözeler...
Bigwolfied portrelere bayıldım. Eline sağlık.
Şekilde görüldüğü gibi fotograf için gezmek araştırmak gerekiyor.
Komutanım, Kasım ayı başında bir içtima yaparız duruma göre uygun araç temini ile gideriz inşallah.
ekber abi fotolar nefis.
iyi ki avatar fotonu değiştirmişsin.
bigwolfied ın siz olduğunuzu bilmiyordum açıkcası
lensin 18-250 olduğunu da belirtelim,güzel sonuçlar vermiş..
Çok teşekkürler...
Yedigöller içtimasını yaparız inşallah...
Kadir... İlk üye olduğum fotoğraf sitesi burası, daha sonra diğerleri.... bigwolfied nickini başka forumlarda kullanıyordum buraya üye olurken de bu nicki kullandım ama fotoğraf sitelerinde nick olarak Ekber adını kullanmaya başladım. Bunun içinde avatar fotoğrafını değiştirdim... Site yönetimine mail atayım kabul ederlerse Ekber kullanıcı adını kullanmak istiyorum...
Bu arada dediğin gibi lens yeni aldığım 18-250... Aralık fazla densede çok güzel bir lens. Sık sık lens değiştirme derdinden kurtuldum tam bir gezi lensi, tatminkar geniş açı ve zoom u ile alınması gerkene bir lens....
Ali Ekber abi, ellerine sağlık güzel kareler. Geldiğinde haberim olsaydı belki buluşur bir iki karelerdik bende geçen yıldan beri 8.nci ana jet üsteyim
#adr' tarafından 05.09.2009 02:02:34 tarihinde düzenlendi.
8. ana jet üssü nerede... Malatya mı...
Bu arada senin şu minik dev adam fotoğraflarına bayılıyorum çok güzel iş çıkarmışsın...
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
015706 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016301 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk